Când ultima dată ai suflat corola albă a unei păpădii și ai urmărit firele albe, rebele dansând în bătaia vântului, simțind în acel moment o reuniune cu natura? La „Meraki217” simți această reuniune de fiecare dată când clopoțelul de la intrare sună și intri în acel locușor inspirat din natură și cultură. Proprietarele „Meraki217” pun accent pe reciclare, prin urmare, au reinventat, în Moldova, modul de împachetare a cadourilor.
Victoria Țurcan este una dintre fondatoarele „Meraki217”. Tânăra, care în fiecare zi întâlnește cu zâmbet curioșii ademeniți de păpădie, spune că reciclarea este unul dintre modalitățile prin care te apropii mai mult de natură. Atunci când faci un pas peste pragul „Meraki217” te simți într-o lume dominată de artă.
În acest locușor, chiar și împachetarea cadourilor este o artă, prin care se conturează individualitatea celui care oferă și celui care primește cadoul. Pentru că utilizarea în exces a resurselor naturale devine o problemă tot mai acută. La „Meraki217” cadourile se împachetează în stofe, utilizate ulterior pe post de eșarfe, fețe de masă sau alte accesorii.
Concurs pentru corespondentul #diez din liceu: În a șasea zi, vă provocăm să găsiți răspunsul întrebării cu nr.5, subiectul I de la examenul „Cunoștințe de bază ale serialelor”, din cadrul proiectului #diez, BAC alternativ, lansat în 2017.
*Răspunsul este considerat complet doar dacă atașați și linkul știrii de pe #diez unde ați găsit răspunsul la întrebare.