„Primăria – în serviciul cetățeanului!” Un fost membru al CSM și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al Capitalei

62242694_10214254713503563_2755780072290910208_n

Teodor Cârnaț, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii și fost consilier municipal în Chișinău, și-a anunțat intenția de a candida la funcția de edil al Capitalei. Expertul constituționalist  menționează că se lansează în cursa electorală, fiind susținut de Partidul „Voința Poporului”.

Anunțul despre intenția de a participa la alegerile locale din 20 octombrie, Teodor Cârnaț l-a făcut prin intermediul paginii sale de Facebook. În postare, acesta a menționat despre importanța activismului social și intenția de a de transforma Chișinăul într-o capitală cu adevărat europeană și prospera, iar Primăria – în serviciul cetățeanului, în perioada unui singur mandat de primar.

„Stimați cetățeni!

În ultimul timp, în societate s-a dezvoltat un fenomen aprig al activismului civic. Tot mai des, primesc mesaje de susținere și apreciere a pozițiilor mele din spațiul public. Mai mult, sunt încurajat sa îmi înaintez candidatura la funcția de Primar General al municipiului Chișinău. Ma uimește interesul și încrederea aceasta, dar și dorința arzătoare în a schimba lucrurile din Moldova! De aceea, susținut de Partidul „Voința Poporului”, am hotărât să ma implic în aceasta cursa!

Cei care dați like, faceți și distribuire, fiindcă prin acest mesaj eu îmi caut susținători, iar dintre ei vom selecta împreuna și echipa de consilieri municipali! Scrieți-mi în privat!

Va fi o campanie electorala ca nici una pana în prezent. De ce? Deoarece aceasta nu va fi despre persoana mea, ci despre noi toți; despre ceea ce putem noi face împreuna transparent și cu sârguință! Fiindcă în spate nu am nici un finanțator, nu am nici o înțelegere cu nimeni și mai mult, îmi doresc ca agenda priorităților municipalității sa o facem împreuna! Voi toți cei care credeți în ceea ce ar putea fi acest oraș; voi cei care v-ați dezamăgit complet, totuși mai sperați; voi cei care ați fost divizați, însă credeți ca acest oraș poate sa prospere!

Funcția de Primar General îmi va da posibilitatea sa îmi arat capacitățile individuale și sa demonstrez ca printr-un singur mandat este posibil de transformat Chișinăul într-o capitală cu adevărat europeană și prospera, iar Primăria – în serviciul cetățeanului!

Sunt candidatul celor profund dezamăgiți de fosta și actuala guvernare, care au plasat și plasează în funcții publice persoane docile conducătorilor de partid și au folosit și folosesc Moldova în interes personal!

Și dacă veți fi alături de mine în această oportunitate, dacă simțiți ca și mine, că acum e momentul sa va implicați pentru un viitor mai bun, dacă simțiți ca e șansa voastră sa va afirmați, sa eliminați frica și sa puneți un umăr, atunci Împreună, începând de astăzi, să ne dam toată silința și priceperea pentru a da naștere la ceea ce numai am visat toți acești ani – libertate și prosperitate!

Mulțumim și cu Doamne ajuta!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente