În primul magazin online al brandurilor din Moldova vor apărea țolișoare confecționate din haine uzate

af

În primul magazin online al brandurilor din Moldova, pe lângă haine, încălțăminte și genți, vor apărea, începând cu ziua de luni, și țolișoare colorate. Anunțul a fost făcut de Nata Albot pe pagina sa de Facebook.

„Am o veste minunată pentru cei care preferă cumpărăturile responsabile. Recent am legat o colaborare cu mai multe GAL-ri din țară. Este vorba de Grupuri de Acțiune Locală din mai multe sate ale Moldovei. Membrii acestora sunt oameni simpli, care confecționează ceva cu mâinile lor: ii, covorașe, fețe de masă, tobe, etc.

Atât de mult mă bucur că roadele muncii lor pot avea acum o platformă de vânzare online și îi scutește de atâtea griji legate de distribuția mărfurilor.

De luni, pe www.fromtheheart.shop căutați aceste țolișoare. Sunt unice, irepetabile, de 1,2 m dar și de 3 m. Iar prețul celui mai scump țolișor este în jur de 800 lei. Le livrăm oriunde în lume. Cumpărându-le, susțineți familii de moldoveni, oameni simpli, de la țară, muncitori și foarte dedicați.

Meșteșugărit bazat pe reciclare de haine uzate. Ce poate fi mai frumos și deștept?”, a menționat Nata.

tol

Primul magazin online al brandurilor din Moldova a fost lansat în luna noiembrie 2018 de familia Albot. Este un site unde puteți comanda lucruri de la branduri autohtone, indiferent în ce colț al lumii sunteți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente