Partea nevăzută a festivalurilor din Moldova. Cu ce au plecat unii oameni de la Hodina, în afară de impresii

hodina

De la festivalul Hodina nu s-a ieșit doar cu dispoziție bună, ci și cu pături furate. Dintr-o sută de pături dedicate odihnii și relaxării în cadrul festivalului, 40 s-au furat. Mai mult, au dispărut și indicatoarele de traseu spre parcare, un hamac, un beanbag, o masă și câteva obiecte de decor.

Într-o postare pe pagina de facebook, Nata Albot, una dintre organizatoarele festivalului Hodina, a vorbit despre obiceiurile moldovenilor care, din păcate, nu au înțeles că nu pot lua ceea ce nu le aparține.

„Faptul că la evenimentele mari mai dispar niște lucruri, e firesc. Nu e firesc să tolerăm hoția, nici cea măruntă și nici pe cea în proporții. Nu e ok să luăm lucruri care nu ne aparțin. Nu e ok dacă vom continua să dăm din umeri, auzind aceste istorii și exclamând: Asta e, n-ai ce face!”, a scris jurnalista, pe pagina sa de facebook.

Festivalul a adunat circa 5000 oameni, iar organizatorii își propun ca anul viitor să facă festivalul de trei zile, cu zonă de corturi și multe alte activități.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente