„Lupt, nu m-ascund”. Valeriu Munteanu va candida la funcția de primar al capitalei și va vorbi despre geopolitică

68891805_2366024453451056_7630078206720081920_n

Valeriu Munteanu va candida la funcția de primar al capitalei. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook, care spune că: „Alegerile pentru Chișinău sunt geopolitice, dar PSRM și ACUM s-au înțeles să nu vorbească de geopolitică, ci numai de floricele și borduri în campania pentru funcția de primar”. Anume despre asta, Valeriu Munteanu își propune să vorbească în timpul alegerilor.

„Blatul pe care cele două entități politice Blocul ACUM (PAS și PPDA) și PSRM îl vor face la alegerile locale din Chișinău va trebui anulat de locuitorii capitalei prin votul acordat USB și respectiv lui Valeriu Munteanu, candidatului acesteia pentru primăria municipiului Chișinău. Alegerile pentru Chișinău sunt geopolitice, dar PSRM și ACUM s-au înțeles să nu vorbească de geopolitica, ci numai de floricele și borduri în campania pentru funcția de primar. USB susține că numai victoria orientării românești și euro-atlantice în Chișinău poate aduce prosperitate orașului și locuitorilor săi”, a spus Valeriu Munteanu.

Deocamdată, alți candidați încă nu au fost desemnați. PSRM ar urma să-l înainteze pe Ion Ceban la funcția de primar al capitalei, în timp ce blocul ACUM încă nu a luat o decizie.

Mihai Popșoi, vicepreședinte al PAS a menționat că Andrei Năstase ar urma să fie candidat la primărie din partea blocului ACUM.

La alegerile din 2018, Valeriu Munteanu, pe atunci candidat din partea Partidului Liberal, a luat 3,61% din voturi, fiind întrecut de Ion Ceban (41%), Andrei Năstase (32%), Silvia Radu (17,6%) și Constantin Codreanu (4,55%).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente