Încă un candidat la primăria Chișinău: Vitalie Marinuță, din partea ecologiștilor

Vitalie Marinuta(1)
Foto: Viltalie Marinuță îl cheamă în judecată pe liderul PL. PC politicom.moldova.org.

Un nou candidat la primăria capitalei. De această dată este vorba de Vitalie Marinuță, din partea Partidului Verde Ecologist. Marinuță a deținut funcția de Ministru al Apărării în Guvernele Filat și Leancă.

„Vitalie Marinuța, Secretarul general al Partidului a fost desemnat în calitate de candidat la funcția de Primar general al Municipiului Chișinău. Avem toată încrederea în capacitățile administrative și manageriale ale candidatului desemnat, considerând că anume dumnealui este persoana de care are nevoie capitala noastră în această perioadă de dezvoltare”, a anunțat partidul printr-un comunicat.

Tot astăzi, un alt fost membru al PL, Valeriu Munteanu va candida la funcția de primar al capitalei. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook, care spune că: „Alegerile pentru Chișinău sunt geopolitice, dar PSRM și ACUM s-au înțeles să nu vorbească de geopolitică, ci numai de floricele și borduri în campania pentru funcția de primar”. Anume despre asta, Valeriu Munteanu își propune să vorbească în timpul alegerilor.

Deocamdată, alți candidați încă nu au fost desemnați. PSRM ar urma să-l înainteze pe Ion Ceban la funcția de primar al capitalei, în timp ce blocul ACUM încă nu a luat o decizie.

Mihai Popșoi, vicepreședinte al PAS a menționat că Andrei Năstase ar urma să fie candidat la primărie din partea blocului ACUM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente