1 an de abonament internet 4G gratuit de la Unite

diez_960x480

Toamna e ca un nou început de an, iar pentru un start reușit ți-am pregătit ceva deosebit. Fii atent! Acum, la conectarea sau prelungirea abonamentului de telefonie mobilă Unite, primești un abonament Internet Oriunde 4G, gratuit timp de 12 luni.

Astfel, obții 2 cartele SIM, una pentru smartphone, alta pentru laptop sau tabletă ca să ai trafic internet suficient pentru tine și cei dragi. În plus, pentru ca toate dispozitivele tale să fie conectate oriunde în țară te-ai afla, mai primești și un modem wifi 4G cadou la conectare.

Rețea wifi? Nu mai contează. Cu 2 cartele SIM, ai atâta internet mobil încât ești mereu conectat la tot ce-ți este important.

Abonamentele de telefonie mobilă Unite sunt dinamice. La doar 125 de lei lunar primești 650 de minute naționale sau 12 GB pe smartphone. Consumi doar ceea de ce ai mai mult nevoie, minute sau internet. În plus, ai convorbiri nelimitate în rețeaua Unite și Moldtelecom și un abonament Internet Oriunde care include 30 GB lunar pentru laptop sau tabletă, gratuit timp de un an.

Voce-Date-tabela_stire_1038x418_ro

Și pentru că abonamentele Unite sunt perfecte pentru smartphone, te bucuri și de super preț în rate pentru smartphone-uri performante:

  • Samsung A20 la doar 99 lei pe lună, la conectarea unui abonament Unite de la 75 lei;
  • Samsung A30 la doar 119 lei pe lună, la conectarea unui abonament Unite de la 100 lei;
  • Samsung A50 la doar 169 lei pe lună, la conectarea unui abonament Unite de la 150 lei.

Unite_Smartphone_1038x418

Oriunde ai fi, acasă, la birou, restaurant, în parc ești mereu conectat. Cu abonamentul Unite vorbești și ești mereu activ, iar cu abonamentul de Internet Oriunde lucrezi pe laptop sau tabletă, asculți muzică, privești filme sau conectezi la internet alt membru al familiei tale.

Oferta este disponibilă pentru conectare în perioada 22 august – 15 noiembrie 2019.

Intră pe moldtelecom.md, alege abonamentul și smartphone-ul potrivit pentru tine și expediază comanda online, iar noi îți aducem totul acasă.

Unite – rețeaua posibilităților mari. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 în servicii integrate.

Detalii la 1181

www.moldtelecom.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente