Șor către Năstase: „Andrei, oprește-te! Nu fă asta. Ca să conduci orașul trebuie să ai cunoștințe elementare”

Șor
Foto: nordnews

Fostul primar de la Orhei, Ilan Șor, actualmente deputat lipsit de imunitate, despre care încă nu se cunoaște locul unde se află, îi dă un sfat lui Năstase să nu candideze la funcția de primar. Acesta îi spune liderului PPDA că cei din blocul ACUM îl împing să candideze, deoarece „vor să scape de nebunul din Guvern”.

„Andrei, oprește-te! Este mai bine să-ți scoți din sărite cu prostiile tale colegii de partid și adepții, decât să distrugi tot orașul! Nu fă asta. Ca să conduci un oraș trebuie să ai niște cunoștințe elementare, pe care nu le ai! Și nici nu te duce capul să le înveți”, a scris Șor.

Șor i-a criticat activitatea lui Năstase în calitate de Ministru al Afacerilor Interne.

„Se vede că a rezolvat toate problemele de la MAI. A eradicat criminalitatea, a asigurat ordinea publică, a obținut „depolitizarea” activității poliției (din funcția sa de lider de partid). Oamenii nu-și mai încuie casele și mașinile, se plimbă fără frică pe străzi, își lasă copiii să meargă la școală fără supraveghere. Și a obținut toate aceste rezultate ieșite din comun, numindu-și câțiva cumătri în funcții importante la MAI și oferind câteva interviuri la Jurnal TV”, a mai punctat Șor.

Amintim, actualul Ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, va fi candidatul blocului ACUM la funcția de primar al Chișinăului. Despre asta a declarat ieri pentru Infotag deputatul PAS, Mihai Popșoi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente