Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 22 august, o zi de joi cu mult soare

pexels-photo-1500482

Sfârșitul săptămânii se apropie fără să-l observăm. Ce ați făcut nou și interesant până miercuri? Dacă răspunsul este „nimic”, atunci trebuie neapărat să ieșiți din casă și să faceți din joi o zi distinctivă a acestei săptămâni. Pentru că echipa #diez mereu vă susține, vedeți mai jos o listă de evenimente la care puteți merge pe 22 august. 

# Bauhaus — Model and Myth

No photo description available.

Centrul Cultural German Akzente împreună cu Goethe-Institut vă oferă ocazia să vizionați 3 filme din colecția Absolut Medien despre Bauhaus; evenimente mediate de AA+ și găzduite de Artcor. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Pub Quiz: Season #12

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting, text and indoor

Ce reprezintă Pub Quiz? Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Pop Symphony Live!

Image may contain: one or more people and text

Vino joi, 22 august, ora 20:00, la Kira’s, pentru a prinde atmosfera magică oferită de cvartetul invitat cu un pop simfonic ce va purta amprentele unui fusion muzical din genuri ca Jazz, Soul, Rock, Pop, House, Hip-Hop! Mai multe găsiți pe Facebook. 

# Remote Chișinău

Image may contain: one or more people and outdoor

Ești în căutarea unei experiențe teatrale noi? Vrei să fii și performer și spectator, pe străzile Chișinăului? Atunci vino la cea mai faină experiență teatrală din această vară – Remote Chișinău. Mai multe găsiți pe Facebook. 

# Cutia Neagră

Image may contain: 7 people, text

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente