Realizează un scurtmetraj în 48 de ore și câștigă 5000 de dolari. Acceptă provocarea „48h Film Challenge”

1
Foto: The New Yorker

Provoacă-ți creativitatea și acceptă „48h Film Challenge”, proiect în care va trebui să realizezi un scurtmetraj într-un weekend și vei avea oportunitatea să câștigi 5000 de edolari. Challenge-ul va avea loc la Chișinău în perioada 27-29 septembrie. 

La „48h Film Challenge” se pot înscrie tineri din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina.

Criterii de eligibilitate:

# Echipa trebuie să fie compusă din maximum șase persoane, inclusiv un scenarist, regizor de film, operator și editor video. O persoană poate juca două sau mai multe roluri într-o echipă.

# Membrii echipei ar trebui să aibă cetățenia Republicii Moldova sau a uneia dintre țările Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia sau Ucraina).

# Regizorii de film ar trebui să aibă cel puțin un proiect finalizat în portofoliul lor.

# Aplicația este gratuită și nu va fi percepută vreo taxă.

Limba de lucru în cadrul proiectului este engleza. Toate costurile de participare la proiect, inclusiv cazarea, masa și transportul (zboruri dus-întors pentru participanții din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia sau Ucraina) sunt acoperite de organizatori.

Grupul de persoane interesate să participe la o provocare de film trebuie să desemneze o persoană drept lider, care va fi conducătorul echipei și va depune dosarul de participare în cadrul proiectului.

Înregistrarea începe pe 22 iulie 2019 și se încheie pe 25 august 2019. Înregistrarea este gratuită. Echipele selectate vor fi anunțate cel mai târziu pe 2 septembrie.

Pentru a fi eligibile, filmele produse în termen de 48 de ore, nu trebuie să încalce drepturile terților; trebuie să fie adecvate pentru publicare (adică, să nu fie obscene sau indecente); nu trebuie să conțină materiale pornografice; nu pot conține declarații defăimătoare despre vreo persoană, companie, organizație sau entitate; nu poate invada intimitatea sau alte drepturi ale oricărei persoane, companii sau entități; nu pot încălca în vreun mod legile și reglementările aplicabile; și nu pot conține elemente protejate de drepturi de autor (altele decât cele deținute de participanți).

Filmele care vor avea un conținut inadecvat  vor fi descalificate. „48h Film Challenge” își rezervă dreptul de a lua decizia finală în raport cu eligibilitatea filmelor. De asemenea, își rezervă dreptul de a refuza ecranizarea unui film, de a modifica un film pentru a elimina sau șterge conținut ofensator sau defăimător.

Mai multe detalii, dar și formularul de participare le găsiți aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente