Aplicația Youtube nu mai este disponibilă pentru mai multe dispozitive. Care este motivul

shutterstock_youtube

Fie că este vorba despre videoclipuri muzicale sau tutoriale online, YouTube a devenit o necesitate pentru majoritatea dintre noi. Cu toate că este cea mai mare platformă video din lume, cu miliarde de utilizatori, aplicația YouTube dispare sau încetează să funcționeze pe mai multe dispozitive vechi.

Conform unui articol de pe blogul companiei Starnet, care face referire la un anunț din partea reprezentanților Youtube, această întrerupere a activității este cauzată de modificări importante de funcționalitate și de interfață ale aplicației, care nu mai sunt compatibile cu modele de dispozitive mai vechi.

Reprezentanții platformei video au menționat într-un alt anunț și despre faptul că aplicația Flash YouTube pentru televizoare nu mai este disponibilă. În termeni tehnici explicat, tehnologia folosită de YouTube este bazată pe programul Flash creat de compania Adobe. În anul 2012, YouTube și partenerii de dispozitive au început să distribuie o versiune HTML5 a aplicației YouTube pentru televizoare. Din momentul lansării acestei opțiuni și până acum, această aplicație a avut parte de mai multe îmbunătățiri și adăugări de noi funcții care nu sunt disponibile pentru vechea aplicație Flash.

Deși aceste noutăți nu sunt deloc îmbucurătoare pentru consumatorii de conținut video, compania StarNet promite să vină în curând o soluție pentru a înlătura această problemă și a oferi tuturor o experiență digitală unică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente