USM, USMF, UTM și ASEM organizează întâlniri cu studenții admiși în anul I. Când și unde vor avea loc acestea

DSC_3763

A mai rămas puțin de tot și începe o nouă etapă pentru absolvenții care au fost înmatriculați la universitate. De fapt, aceștia deja se pot numi studenți. În acest context, mai multe universități din țară organizează o întâlnire informativă cu persoanele admise la studii.

De obicei, la acest gen de întâlniri elevii sunt informați despre procesul de studii, află răspunsuri la întrebările care îi interesează, fac cunoștință cu viitori colegi și profesori.

Vedeți mai jos când și unde se organizează aceste întâlniri:

#Universitatea de Stat din Moldova

ogft

#Universitatea Tehnică a Moldovei

utmg

*Dacă aţi depus cerere de cazare în cămin, sunteți așteptați la data de 28 august 2019, ora 900 în comisia de cazare cu buletinul de identitate și suma necesară pentru achitarea a 5 luni de cazare (1650 lei). Comisiile de cazare ale facultăţilor activează pe următoarele adrese:

cazareutm

#Universitatea de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu”

Ceremonia oficială de înmatriculare la USMF „Nicolae Testemiţanu”, în anul I de studii, va avea loc în incinta Palatului Naţional „Nicolae Sulac” (str. Puşkin, 21), în data de 31 august 2019, ora 10:30.

*În zilele de 28, 29 și 30 august 2019, Biblioteca Ştiinţifica Medicală a IP USMF „Nicolae Testemiţanu” efectuează împrumut de manuale pentru studenţii anului I. Seturile de manuale vor fi eliberate în conformitate cu Ordinul de înmatriculare, la prezentarea buletinului de identitate al studentului.

*Studenţii, înmatriculaţi la anul I de studii, care necesită cazare în cămin, trebuie să se prezinte, pe 29 august 2019, de la orele 8:00, la Blocul didactic Nr.2 (Blocul Farmaceutic) str. Mălina Mică 66, et.1.

#Academia de Studii Economice a Moldovei

*La întâlnirea de la ASEM va avea loc repartizarea locurilor în cămine

asem

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente