A treia la număr. Marina Tauber a mai depus o plângere la poliție pe o deputată din Blocul ACUM

citb

După deputații Sergiu Litvinenco și Lilian Carp, urmează a treia plângere, tot pe numele unei deputate din Blocul ACUM. Astăzi, Mariana Tauber a anunțat că a mai depus o cerere prealabilă și o plângere la poliție, de data aceasta, împotriva deputatei Maria Ciobanu.

Tauber o acuză pe Maria Ciobanu de atac la persoană și declarații calomnioase:

„Doamna Maria Ciobanu, de când a devenit deputat, s-a remarcat exclusiv prin declarații scandaloase și mai ales prin afirmații pline de sarcasm și de atacuri la persoană. Rolul dânsei presupun că este să alimenteze presa proguvernare cu invective în adresa opoziției. Atâta poate și atâta face. Dacă am întreba-o cum poate fi scoasă țara din criză, probabil primul pas din rețeta dânsei ar fi executarea tuturor celor din opoziție. Ea se comporta asemenea unui câine rău al guvernării, dresat să latre spectaculos opoziția. Să o acceptăm așa cum este. Într-o societate democratică și astfel de cetățeni trebuie tolerați”, a scris Marina Tauber pe pagina sa de Facebook.

Aceasta este a treia plângere pe care o depune Tabuer împotriva deputaților Bolcului „ACUM”. Anterior aceasta s-a plâns pe comportament denigrator din partea lui Lilian Carp și Sergiu Litvinenco.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente