Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru o zi de marți cu mult soare

69354147_385799155459689_6022972779668701184_n

A început o nouă săptămână. Nu ratați cele mai frumoase evenimente care se întâmplă în Chișinău. Noi, echipa #diez vă ajutăm cu câteva recomandări pentru ziua de marți, 20 august.

#La La Play Pietonala din Chișinău

Cea mai cool expediție își va încheia maratonul printr-un concert open air în inima capitalei. Vă așteptăm cu mult drag pentru a fi alături de oamenii la la play ce au survolat 2000 km pentru a dărui muzică oamenilor țării.

Intrare este liberă.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Bauhaus imaginista – collected research

Expoziţia include cercetările efectuate de curatori, texte şi imagini pe marginea celor patru capitole. În acest scop, artistul Luca Frei a dezvoltat o structură – parţial sculptură, parţial arhitectură expoziţională – ca un spaţiu în care vizitatorii pot interacţiona cu obiectele expoziţiei. Un rol central în cadrul instalaţiei îl ocupă terminalul cu calculator, de la care vizitatorii pot răsfoi revista online a bauhaus imaginista şi pot imprima materialele sub formă de imagine sau text.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Labirint

„Labirint” – o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. Regie – Daniela Burlaca.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Club de lectură Troleibuzul 30

„Suntem un grup tânăr, format în mare parte din studenți și elevi sau, pur și simplu, din oameni cărora le place să citească și ar vrea să discute despre cărți. Ne propunem să ne adunăm o dată la 3 săptămâni și să discutăm despre o carte pe care o alegem împreună sau despre orice altceva legat de literatură, într-o atmosferă prietenească. La această ședință vom discuta despre „Foamea” de Knut Hamsun”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#A fost odată la… Hollywood 2D

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt). În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason. Povestea are mai multe linii narative, în stilul „Pulp Fiction” care l-a consacrat pe Tarantino.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente