(foto) Wine Break – un nou format „amețitor” pentru degustările de vin

AFP_3875

Suntem un popor care iubește vinul în toate formele lui. Iar pentru a-l populariza într-o manieră cât mai corectă, cei de la Chateau Cristi au găsit o tematică nouă pentru degustări – ce ar putea fi mai frumos decât să savurezi un pahar de vin direct la birou, cu colegii, după o zi aglomerată de muncă?! Sună bine, nu?

Wine Break este un proiect care își propune să educe corect și într-o atmosferă relaxantă consumatorul de vin din Moldova, că oricine poate avea la îndemână un produs bun și accesibil dacă poate răstălmăci corect caracteristicile organoleptice ale unui vin.

Primii care s-au bucurat de această experiență au fost 30 de angajați ai celei mai mari companii IT din Moldova – Endava. Joi, 15 august, la biroul central al companiei a avut loc prima degustare a vinurilor Chateau Cristi, într-un nou format pentru țara noastră – Wine Break.

AFP_3769

Îmbinând momentele de relaxare cu cele de socializare şi degustare, angajații Endava au făcut cunoștință cu șase vinuri ale mărcii Chateau Cristi: Sauvignon Blanc, Chardonnay Barrel Fermented, Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon Old Vine, Cuvee Rouge Royal.

Angajații de la Endava au avut o mulțime de întrebări despre cum trebuie să fie degustate și păstrate vinurile în mod corespunzător, cum să aleagă gustări potrivite pentru diferite tipuri de vin.

Constantin Șevciuc, directorul Chateau Cristi, a oferit sfaturi celor care vor să-și perfecționeze experiența savurării unui vin la un alt nivel, a răspuns la toate întrebările, a povestit despre istoria mărcii și planurile de extindere ale companiei.

AFP_3781
Degustarea a fost prima dintr-o serie de astfel de evenimente. Chateau Cristi intenționează să organizeze degustări în birourile diferitelor companii din Chișinău, în următoarele câteva luni.

Așa că, dacă lucrezi într-o companie mare, iar echipa ta va avea cel puțin 30 de cunoscători de vinuri bune, scrie-ne pe email sau pe pagina noastră de Facebook, iar Chateau Cristi va veni în vizită!

AFP_3927

Despre Chateau Cristi

Din 2015, vinăria cu tradiții seculare Chateau Cristi reînvie rețetele vinicole a familiei Cristi. Urmașii acestui neam nobil muncesc și astăzi cu aceeași dedicație, pentru ca pe mesele consumatorilor să ajungă cel mai bun și select vin. Astfel, a fost reînviat cupajul legendar Cabernet Sauvignon – Merlot – Malbec, care, pe bună dreptate, a meritat titlul de „Regal”.

Podgoriile companiei se găsesc astăzi în sudul Moldovei, în celebra zonă Valul lui Traian. Se știe că strugurii care au crescut în această zonă fertilă sunt renumiți pentru buchetul select și pentru aromele de flori și fructe uscate, culoarea intensă și gustul excelent pe care le dăruiesc vinului.

AFP_3848

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente