Duminica reuniunilor. La ce evenimente poți merge cu prietenii sau familia pe 18 august

13692659_1348528981828734_8036989574858952609_n
Foto: Djein Vacari

E o duminică care ne scoate din oraș și ne amintește că acuș-acuș se termină vara, motiv pentru care ar fi bine să profităm cât mai putem de soare, fructe, și aer de țară. Mai jos vedeți selecția noastră de evenimente pentru 18 august.

Antrenament pentru Purcari Wine Run 2019

Cei care vor să se antreneze pentru Purcari Wine Run, pot veni mâine de la 07.45 la plaja de la Valea Morilor, locul de pornire pentru antrenament. Urmăriți aici detaliile.

#Summer Berry Fair

Pretura Ciocana în parteneriat cu Asociația „Pomușoarele Moldovei” organizează Târgul Agro Gastronomic al producătorilor de pomușoare „Summer Berry Fair”, ediția a V-a. Evenimentul are drept scop susținerea producătorilor locali și promovarea produselor autohtone.

La târg vor participa:
# Producătorii de pomușoare;
# Patiserie și bucătari.

În cadrul evenimentului vor fi organizate:
# Ateliere gastronomice;
# Activități cultural-artistice și de creație, a copiilor de la Centrele Comunitare și de la Centrul de Creație „Ghiocel” din sectorul Ciocana.

Locația: Strada Alecu Russo 61/1 și 63/1. Evenimentul va avea loc între orele: 09.00 – 15.00. Urmăriți evenimentul pe Facebook.

#Hodina

Îți revin rudele de peste hotare în August? Ia-le la Hodina, la cea mai mare reuniune de familie pe malul Nistrului. Echipa K lumea, organizatorii festivalului, promite zeci de activități pentru toată familia, un târg cu peste 70 de meșteri din toată țara și mici producători. Dacă ești în căutare de ii, catrințe, oale, opinci, covoare – le găsești duminică, 18 august, la Pohrebea. Vezi aici zece activități pe care să nu le ratezi la Hodina.

#Târg de Roadă Locală

Duminică, 18 august, plimbarea la Valea Morilor se poate transforma într-o colectare de comori locale. Dacă vrei să guști și tu din produsele agricole autohtone, vino la Târgul de roadă locală. Târgul se deschide la ora 11.00 și adună producători și agricultori locali, care îți vor pune la dispoziție prune, struguri, miere de albini, pâine de casă și multe alte bunătăți. Târgul va avea loc pe aleea din fața Teatrului Verde.

Urmăriți pagina evenimentului pe Facebook pentru actualizări.

#Au Gust – Festivalul strugurilor timpurii

Festivalul Strugurilor Timpurii este la ediția a II-a și este destinat promovării producătorilor locali de struguri și alte fructe de sezon. Festivalul are loc de la ora 10.00 și până seara la ora 20.00. Adresa: strada Alexandru cel Bun 5, Durlești. Pagina evenimentului pe Facebook o găsiți aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente