TVR Moldova caută un producător TV. Care sunt cerințele

tvr-moldova-600×315

TVR Moldova este în căutarea unui nou membru de echipă. Instituția media anunță suplinirea postului vacant de producător TV.

Cerințe: Studii universitare de licenţă sau echivalente; vechime în domeniul producţiei tv (producător știri și producător emisiuni – constituie un avantaj) -minimum 3 ani; cunoştinţe despre industria televiziunii şi tehnicilor specifice domeniului audiovizual, precum și alte cunoştinţe de jurnalism şi deontologie profesională.

Responsabilități: Producătorul TV răspunde de realizarea de emisiuni şi programe complexe de televiziune; respectă strategia editorială şi formatul programului/emisiunii; coordonează realizarea şi montajul jurnalelor şi programelor/emisiunilor de analiză şi dezbatere; stabileşte subiectele şi ordinea lor în jurnalele pe care le realizează; decide si selecţionează transmisiunile în direct din cadrul jurnalelor de ştiri; răspunde de acurateţea și obiectivitatea materialelor difuzate în jurnalele de ştiri sau a emisiunilor informative pe care le produce; contribuie la dezvoltarea conţinuturilor on-line de profil.

Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa: [email protected] cu subiectul „Producător Ştiri” sau personal la sediul societății „Filialei Societății Române de Televiziune”, din str. Alexei Șciusev, nr. 31, Chișinău, până la data de 10 septembrie.

Numai candidații selecționați vor fi invitați pentru susținerea interviului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente