Ura, ura, ura! E weekend! Hai, adună-ți toate puterile, energia pozitivă și prietenii și pregătește-te de distracție. Echipa #diez te ajută cu câteva recomandări de evenimente, care-ți vor colora ziua.

#Galeria obiectelor prezente

În luna august Apartamentul Deschis / Flat Space se transformă într-o galerie, în care trecătorii sunt invitați să interacționeze cu obiectele expuse și chiar să intervină în existența acestora. În fiecare zi vor fi fi adăugate / modificate detalii, iar în mare parte a timpului „galeria” nu va fi supravegheată. Deci, dacă sunteți prin apropiere – treceți și vedeți la care etapă este.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Atelier de pictură pe reproduceri arheologice

„Pentru că de obicei vara ne dorim să facem cât mai multe activități de recreare, vă invităm să petreceți alături de noi, un timp de calitate, printre povești, simboluri și culori. Sâmbătă, 17 august 2019, de la ora 9:30-11:30, vă așteptăm la atelierul de pictură pe reproduceri arheologice, în care se va utiliza tehnica picturii în ulei”, spun organizatorii.

Mai multe detalii despre atelier găsești AICI!

#Bauhaus imaginista – collected research

„Bauhaus imaginista” este un proiect internaţional realizat cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Şcolii Bauhaus din Germania, care a devenit în timp unul dintre cele mai importante curente ale arhitecturii moderne şi un stil internaţional.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Movie Nights

„Te așteptăm și acest weekend să vizionăm filme împreună! Sâmbătă vom difuza „Django” – o aventură dramatică unde personajul principal este nevoit să aleagă între individualism și solidaritate, între sacrificiu de sine și supraviețuire”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Angry Birds 2: Filmul 3D

S-ar zice că pe Insula Pasărilor nu s-a schimbat nimic. Devenite vedete, înaripatele nezburătoare se tot războiesc cu porcuşorii verzi și s-ar zice că nimic nu va opri vreodată această ciondăneală. Până când apare o nouă insulă la orizont și astfel cele două tabere sunt nevoite să se alieze. Cum arată echipa de șoc și ce planuri (nu) are pentru cucerirea noului teritoriu aflăm din 16 august, la cinema.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!