(foto) Lucrările de reabilitare în mai multe blocuri din Capitală au fost finalizate

DSC_0002

Lucrările de reabilitare în mai multe blocuri din Capitală au fost finalizate. Astfel, au fost finalizate reparațiile căilor de acces în curțile de blocuri pe adresele: str. Belgrad, 17-21, str. C. Brâncuși, 146, str. Independenței 32/2, 34/1 (sect. Botanica) și pe str. Ion și Doina Aldea Teodorovici, 10 – 19 (sect. Buiucani).

Intervențiile în cartiere s-au desfășurat în perioada: 17 iunie – 09 august și au constat în așternerea unui nou strat de asfalt pe drumurile de acces și trotuare, schimbarea bordurilor și amenajarea teritoriilor.

DSC_0004

De asemenea, în perioada curentă, sunt în desfășurare lucrări similare pe mai multe adrese din sectoarele Râșcani, Ciocana și Centru ale capitalei. Acestea sunt parte a Programului municipal de reabilitare a drumurilor de acces din intercartiere pe anul 2019.

Lucrările de reparație sunt executate de către doi subantreprenori (S.A „Edilitate” și S.R.L. „Nouconst”), contractați în bază de concurs, de către Î.M. Regia „Exdrupo”.

Volumul total al lucrărilor planificate pentru anul curent este de 60 mii m², iar în acest sens, în bugetul municipal au fost prevăzuți 20 de milioane de lei.

DSC_0009

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente