Ai idee de vlog sau podcast și vrei să o transformi în realitate? Influencers Hub Moldova, cu suportul Fundației Soros Moldova lansează `New Media Incubator” - un program de incubare pentru podcasturi și vloguri la teme de importanță socială.

În program vor fi acceptate idei de proiecte sau proiecte lansate în 2019. Acestea trebuie să abordeze următoarele subiecte:

# educație/reforma educației

# democrație

# drepturile omului

# participare civică

# organizare comunitară

# lupta contra corupției

# integritatea funcționarilor și demnitarilor

# transparența activității instituțiilor statului etc.

Timp de 6 luni, participanții vor trece printr-un program de mentorat, susținut de serie de traininguri la teme precum branding personal, marketing, filmare/înregistrare audio și montaj, monetizare, vor avea acces la un studio de filmare și înregistrare audio și vor avea posibilitatea să câștige 5 granturi pentru procurarea echipamentului necesar unui proiect new media sustenabil.

Pentru comunitate vor fi organizate o serie de oflline-uri tematice și două evenimente despre podcasting și jurnalismul viitorului.

În program vor fi selectate 5 idei de podcasturi și 5 idei de vloguri (idei de proiecte sau proiecte lansate în 2019). 

Important! Activitățile programului vor avea loc la Chișinău. Participanții din regiuni vor fi rugați să-și acopere cheltuielile de transport. Vârsta minimă a participanților: 18 ani.

Termen – limită: 5 septembrie, ora 17.00 Completează formularul aici.