Sunstroke Project, Carla’sDreams și alți interpreți autohtoni vor participa la inaugurarea DRÄXLMAIER din Cahul

collage-20-920×442

Oaspeții, dar și locuitorii orașului Cahul sunt invitați să vină la deschiderea festivă și turul fabricii DRÄXLMAIER organizat pentru toți doritorii. Atmosfera va fi încinsă de PashaParfeni,Tharmis, DoReDos, Sunstroke Project și  Carla’sDreams. Evenimentul va fi unul de anvergură, organizatorii au pregătit un amplu program de sărbătoare pentru maturi și copii, care va începe de la ora 16.00 pe adresa. Cahul, str. Muncii, 4.

Fabrica de producere cablajelor auto DRÄXLMAIER din orașul Cahul, care a demarat activitatea la finele anului 2018, își va deschide oficial ușile la 25 august. Cât părinții vor vizita fabrica și se vor documenta vizavi de condițiile de muncă de aici, cei mici vor avea posibilitatea  să se distreze la maxim. În preajma fabricii va fi amenajat un adevărat orășel al distracției: tobogane gonflabile, starturi vesele,  jocuri interactive, master-class-uri de pictură, show cu bule de săpun, mascote și multe alte activități organizate de animatori. Toate aceste activități vor fi gratis! Mai mult, în zonă va fi amenajat și un foodcort, astfel că maturii și copii să aibă parte de gustări și băuturi răcoritoare!

Și pentru ca sărbătoarea să răsune în toată regiunea de sud, organizatorii au planificat și un concert de zile mari, cu prestații ale vedetelor naționale. Astfel, pe scena special amenajată vor evolua PashaParfeni& Band, formațiile Tharmis, DoReDos, SunStroke Project. Surpriza serii va fi cunoscuta trupă  Carla’sDreams, care va încânta publicul cu hiturile lor. Seara se va încheia cu cele mai spectaculoase  focuri de artificii!

„Ne dorim foarte mult să inaugurăm fabrica DRÄXLMAIER din Cahul printr-un eveniment deosebit, care să ajungă la inimile locuitorilor din regiune. Mizăm pe o prezență  masivă la acțiunea organizată la 25 august, cu începere de la ora 16:00, ca să sărbătorim împreună. DRÄXLMAIER este o companie pentru oameni, lucru ce va fi resimțit în regiunea de sud a țării din ce în ce mai mult”, spun reprezentanții companiei din comitetul organizatoric.

Astăzi, la fabricile DRÄXLMAIER, inclusiv la Cahul, sunt posturi vacante pentru ingineri, ingineri-proiectanţi, dezvoltatori, personal administrativ, operatori în producţie, lucrători în logistică, lucrători în calitate, mecanici. Cei care doresc să aibă un loc de muncă în condiţii europene şi un salariu stabil îşi pot realiza visul la fabrică, iar pentru aceasta e nevoie să dea dovadă de responsabilitate şi să dorească să înveţe și să muncească. Orice angajat nou venit la fabrică este antrenat într-un proces de instruire şi timp de câteva luni învaţă profesia nouă, pe care o va avea. Pe durata instruirii, noilor angajaţi li se achită salariu și ei primesc toate beneficiile oferite de companie – transport gratuit, tichete de masă, prime, pachet social, contract nelimitat. De asemenea, absolvenții gimnaziilor, care au atins vârsta de 16 ani, pot aplica la programul de Învățământ Dual, acum și la Cahul. Grupul DRÄXLMAIER continuă astfel să investească în locațiile din Moldova și pregătirea profesională a angajaților companiei pentru continuarea proiectelor importante și crearea noilor locuri de muncă.

Compania DRÄXLMAIER a fost fondată în 1958 în Germania şi de atunci a cunoscut o dezvoltare accelerată, ajungând la ziua de azi să aibă peste 60 de fabrici în peste 20 de ţări ale lumii cu mai mult de 70 de mii de angajaţi. Printre clienţii DRÄXLMAIER se numără companii premium la nivel mondial: Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, VW, precum şi producătorii de automobile californiene extrem de inovatoare. Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house.

În Moldova, Grupul DRÄXLMAIER a venit în 2007, când a deschis prima hală de producere la Bălţi. În 2011, a fost deschisă a doua fabrică. În 2017, DRÄXLMAIER a deschis un Birou de Dezvoltare Produs la Chişinău, iar în 2018 Grupul s-a extins la Cahul. În prezent, DRÄXLMAIER are în Moldova peste 5 mii de angajați. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic.

ll

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente