Ești un tânăr activ și dornic de a cunoaște lucruri noi? Atunci ești așteptat să te înscrii la proiectul Erasmus+ organizat de către asociația Yeşil Doğa Topluluğu din Turcia a căror partener este Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO.

„Selectăm 3 tineri cu vârsta de la 23 de ani, care vor admira frumusețea orașului Istanbul din Turcia, în perioada 29 septembrie – 05 octombrie 2019 și vor lucra intens pentru a se concentra la obiectivul proiectului ce constă în conștientizarea tinerii generații despre  noțiunile de diversitate, toleranță și empatie prin instrumentalizarea termenului de Sufism. Scopul primordial este de a determina participanții să depisteze prejudecățile și stereotipurile ce țin de religie și cultură”, spun organizatorii.

Care este profilul participantului:

#Lucrător de tineret/ facilitator

#Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional

#Motivare de a reflecta asupra temei și disponibilitate de a participa la proiect pe întreaga durată a acestuia;

#Interes deosebit manifestat scopului proiectului;

#Capacitate de implicare după finisarea proiectului în activități de diseminare.

Când? 29 septembrie – 05 octombrie, 2019

Unde? orașul Istanbul, Turcia.

Cheltuieli: Transportul, cazarea și masa sunt integral acoperite de către Comisia Europeană. Condițiile de participare prevăd achitarea în avans de către Dvs. a transportului tur-retur, cu rambursarea ulterioară a respectivelor cheltuieli în limita a 275 de Euro.

Doritorii se pot înregistra până pe 29 august 2019, completând acest formular.

Dacă aveți întrebări suplimentare, scrieți la adresa de e-mail [email protected]com sau apelați la numărul de telefon 079568136 – Cristina.