Mariana Tauber a depus o plângere la Inspectoratul General de Poliție și a depus o cerere prealabilă și pe numele deputatului Blocului Acum, Sergiu Litvinenco. Deputata partidului Șor îl acuză pe Litvinenco de cuvinte injurioase la adresa ei și a întregii fracțiuni.

„Alesul poporului, pe lângă faptul că reprezintă interesele societății, care i-a oferit mandatul de încredere, mai trebuie să fie și un etalon al bunului simț și exemplu pentru alegători. Atunci însă când unii aleși ai poporului aduc acuzații false și neprobate în adresa altor deputați, utilizează cuvinte obraznice și manifestă un comportament inadecvat și la limita bunului simț, ei trebuie taxați”, menționează Tauber.

În plângerea depusă la IGP, Marina Tauber menționează că Litvinenco, într-o postare pe Facebook, a defăimat-o și a diseminat informații care nu corespund adevărului, admițând în postarea respectivă și injurii. De asemenea, Tauber i-a solicitat lui Litvinenco să dezmintă afirmațiile defăimătoare și să-și ceară scuze public pentru cuvintele injurioase la adresa sa.

Iată despre ce postare este vorba:

fb

Marina Tauber a precizat că va depune plângeri și va intenta procese judiciare în privința tuturor celor care vor avea un comportament denigrator în privința partidului.

Tauber a depus o plângere și pe numele deputatului Blocului Acum Lilian Carp, acuzându-l de calomnii și limbaj inadecvat la adresa vicepreședintelui Partidului ȘOR.