Înscrie-te la școala Trainerilor pentru tineri și profesori în sănătatea sexual-reproductivă și devino trainer național

14212752_1083180158403052_3019853513645949164_n

Ești din raioanele Ungheni, Rezina, Cahul, Fălești sau Orhei? Dorești să fii lider în comunitatea ta și să înveţi alţi tineri să ia decizii responsabile cu privire la sănătatea lor? Doreşti să faci parte dintr-o echipă energică şi frumoasă? În perioada 26-28 august 2019, Y-PEER Moldova, în parteneriat cu UNFPA Moldova, te provoacă să te implici în cadrul Școlii Trainerilor în domeniul Sănătăţii Sexual-Reproductive și să devii Trainer Național.

La Școala Trainerilor în domeniul Sănătăţii Sexual-Reproductive vor fi selectate 40 de persoane care vor participa la 3 module de instruire a câte 3 zile fiecare, în perioada august – decembrie 2019.

Participând la cele 3 module de instruire, vei obţine informaţii calitative privind propria sănătate, vei învăţa noi tehnici de lucru cu tinerii, îți vei dezvolta abilitățile de lider, de vorbire în public, de analiză a problemelor cu care se confruntă tinerii la nivel local. În final, absolvind Şcoala Trainerilor, vei deveni Trainer Naţional.

Această oportunitate este atât pentru tineri, cât și pentru profesori. Poţi să te înscrii împreună cu un profesor (dacă eşti elev) sau cu un elev (dacă eşti profesor) din localitatea ta (1 elev + 1 profesor). Dacă nu găseşti, te poți înregistra individual. Principalul criteriu de eligibilitate este dorința de implicare. Pentru a te înscrie, completează acest formular până la data de 18 august 2019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente