Evenimentele unei zile de vineri, mijloc de august, mai precis data de 16

12916850_1145166522181738_7874467237258724311_o

Acestea sunt evenimentele unde puteți merge.

#ACASĂ

Este un amalgam de trăiri reconstituite ale neamuluil nostru, transpuse în muzica sufletului de moldovean, care sparge hotare și cheamă cu o forță indestructibilă familiile „Acasă” – aici unde este cald și miroase a pâine proaspăt coaptă, unde te simți în armonie cu tine și iți alini sufletul cu amintiri, privind ochii plini de dor ai celor dragi. Vino „Acasa”!

Toate detaliile aici. 

#Born for greatness

Toate detaliile aici. 

#Atenție! Start! Școală!

Pregătirile pentru școala pot deveni o ocupație mult mai interesantă și veselă împreună cu participanții Târgul Școlar ?‍?‍?

? Invităm toți elevii și părinții săi se înarmeze cu toate cele necesare pentru noul an de studii:

Detalii aici. 

#Remote Chișinău. Spectacol promenade

Ești în căutarea unei experiențe teatrale noi? Vrei să fii și performer și spectator, pe străzile Chișinăului? Atunci te invităm la cea mai faină experiență teatrală din această vară – Remote Chișinău.

Toate detaliile aici. 

#Zilele Diasporei 2019

Anual, în luna august, atunci când Diaspora revine acasă, se desfăşoară Zilele Diasporei, eveniment organizat de către Guvernul Republicii Moldova pentru cetățenii ţării noastre, care sunt plecați peste hotare.

Detalii aici. 

#SPAM! 2 Days Party!

Detalii aici. 

#A fost odată la… Hollywood

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).

În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.

Povestea are mai multe linii narative, în stilul “Pulp Fiction” care l-a consacrat pe Tarantino.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente