Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 15 august, o zi colorată de joi

pexels-photo-884977

August și-a intrat în drepturi cu mult soare și cod galben de arșiță. Totuși, căldura de afară nu trebuie să fie un impediment pentru a petrece timpul frumos și util. Dacă nu vreți să stați acasă într-o zi de joi, din ultima lună a verii, mergeți la cele mai colorate evenimente. 

# Wordshop: Hai să desenăm cuvinte

No photo description available.

ARTCOR găzduiește, la 15 august 2019, un Wordshop, cu gust de vin și jocuri de cuvinte, care să devină jocuri de imagini într-o carte. Autorii – Sergiu Beznițchi și Igor Guzun – vor citi bucăți din apropiata lor carte, ca să fie ajutați cu ilustrații de către cei pasionați de idei și expresia lor grafică. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Protest la Parlament | Pentru HoReCa!

Image may contain: one or more people and text

Joi și Vineri, la ora 9.30, mai multe persoane vor protesta în fața Parlamentului Republicii Moldova, împotriva majorării TVA-ului pentru HoReCa. Mai multe găsiți aici. 

# La La Play Vinăria Urbană

Image may contain: text

Vinăriile din Moldova reprezintă un element vital pentru patrimoniul și turismul național. Moldovan National Youth Orchestra pretutindeni a promovat acest aspect, respectiv, după vizitele din cadrul expediției #varanudorm de la EtCetera și Vinăria din Vale, La La Play merge acasă la ATU Winery, un producător mic dar foarte carismatic și care merită toată atenția noastră. Concertul începe la 18.00. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Offline Diaspora și Europa Liberă

Image may contain: 2 people, text

Peste 1 milion de cetățeni ai Republicii Moldova se află în căutarea unei vieți mai bune în străinătate. Diaspora a arătat că îi pasă de ceea ce se întâmplă în Moldova, unii dintre ei acceptând să-și asume actul guvernării făcând parte din actualul executiv. Așa cum cu o rândunică nu se face primăvara, migranții sunt așteptați și să se implice în luarea deciziilor în toate domeniile:politic, social, cultural, economic. Timpul arată că experiența celor reveniți la baștină este valoroasă. Evenimentul va avea loc joi, 15 august, la sediul Europei Libere de pe str. Vlaicu Pârcălab, 63, etj. 11. Mai multe vedeți pe aici. 

# Remote Chișinău. Spectacol promenade

Image may contain: 2 people, people walking and outdoor

Ești în căutarea unei experiențe teatrale noi? Vrei să fii și performer și spectator, pe străzile Chișinăului? Atunci vino la cea mai faină experiență teatrală din această vară – Remote Chișinău. Mai multe detalii găsiți aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente