Clubul de voluntari „Interact” caută noi membri. Tinerii interesați sunt așteptați în familia voluntarilor, unde vor avea posibilitatea să-și creeze cele mai memorabile amintiri, alături de cei mai ingenioși și bravi oameni.

Interact este un club de voluntariat în care opinia fiecărui membru contează. Scopul organizației constă în rezolvarea problemelor comunitare și îmbunătățirea relațiilor internaționale prin intermediul adolescenților care, datorită experienței acumulate, devin buni lideri și specialiști: cel mai important fiind însă dezvoltarea personalităților și a valorilor spirituale.

Respectând motto-ul „Service Above Self” , organizația se axează atât pe acțiuni de caritate, cât și pe cele ce vizează dezvoltarea tinerilor. Prerogativa organizației este developarea calităților individuale și participarea activă în soluționarea diferitor probleme sociale.

Fiecare club Interact se ghidează după un set de reguli și proceduri universale, aprobate la nivel internațional, având totodată posibilitatea de a-și stabili propriile norme de funcționare.

Așa că dacă ești ambițios, dornic de a face o schimbare și cauți noi aventuri, nu ezita să te înregistrezi AICI!

Înregistrările se fac până pe 31 august.