Recomandări de evenimente răcoritoare pentru o zi toridă de 14 august

SWX3M5W9Z1

Chiar dacă mâine nu e vineri și chiar dacă nu toată lumea e în vacanță, nu e timp de supărări, pentru că evenimente frumoase te așteaptă. Ia-ți prietenii, familia și oamenii dragi, alege-ți evenimentul pe măsură, și mergi să te distrezi la maxim, pentru că, într-un final, noi colectăm amintiri și nu lucruri.

Bauhaus imaginista – collected research

„Bauhaus imaginista” este un proiect internaţional realizat cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Şcolii Bauhaus din Germania, care a devenit în timp unul dintre cele mai importante curente ale arhitecturii moderne şi un stil internaţional. În demersul său, expoziţia pleacă de la patru obiecte centrale ale mişcării Bauhaus şi cuprinde patru capitole tematice şi conceptuale: Corresponding With, Learning from, Moving Away şi Still Undead.

La Chişinău, evenimentul este organizat de către Centrul Cultural German AKZENTE în colaborare cu Muzeul Naţional de Istorie a Republicii Moldova şi Goethe-Institut România.

Expoziţia se desfăşoară în perioada 07 – 26 august 2019 la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei. Aflați aici detalii.

La La Play Muzică pe Apă

Ce poate fi mai frumos decât un Mozart lângă cel mai mare lac natural din țară și o mulțime de pelicani în jur zburând? La La Play merge să promoveze locațiile nedescoperite din țară în figura rezervației naturale Prutul de Jos, lacul Beleu din satul Slobozia Mare. Vor aduce tribut ecosistemului, apei și a soiurilor de păsări rarisime din țară alături de primăria din satul Slobozia Mare.

Concertul cu începere de la 19.00 va avea loc la Gîrla Nevodului, malul lacului Beleu, din s. Slobozia Mare. Aflați aici detalii.

O clasa de yoga (gratis) cu Crina Andrei

Mâine, de la 18.30, Crina Andrei oferă o lecție gratuită de yoga în parcul Dendrariu. Pentru înscriere, trebuie să dați attend la acest eveniment pe Facebook.

Social Impact & The Role of Business

La America House poți veni să afli mai multe despre afaceri și impactul social al acestora la o discuție cu Kristin Chapdeleine. Evenimentul începe la ora 17.30. Pentru înscriere, accesați acest formular. Urmăriți aici evenimentul.

Recital de Pian Live

O seară specială te așteaptă în această săptămână, joi, 14 August, ora 20:00. Un recital superb de pian cu Victor Grigorenco la Kira’s. Vino să te delectezi cu un recital muzical live la pian, oameni frumoși, atmosfera Kira’s și cocktailurile preferate.
Intrarea: liberă
Rezervă din timp, evident la Mironcik: +373 69 67 21 91. Urmărește evenimentul aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente