Lotul de atletism al Moldovei s-a clasat pe locul 4 la Campionatul European de la Skopje

marghiev
Foto: olympic.md

Lotul de atletism al Moldovei s-a clasat pe locul 4 la Campionatul European pe echipe, liga a treia, care s-a desfășurat la Skopje. Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Moldova a fost întrecută de Serbia, Islanda și Bosnia-Herțegovina. În liga a doua a promovat doar prima clasată, Serbia.

Locul întâi pentru Moldova a fost ocupat de Serghei Marghiev (aruncarea ciocanului), Zalina Petrivskaia (aruncarea ciocanului), Dimitriana Surdu (aruncarea greutății), Nicolai Gorbușco (3000 metri obstacole) și Iuliana Dabija (triplusalt).

Maratonista Lilia Fisikovici a concurat atât la 3000 metri, cât și la 5000 metri. În ambele distanțe s-a clasat pe locul 2. Pe treapta a doua au mai urcat Ștefan Mura (aruncarea discului) și Iana Garaeva (400 metri garduri).

Locul 3 a fost ocupat de Vadim Doscalov (săritură în lungime), Maxim Răileanu (5000 metri), Dimitriana Surdu (aruncarea discului), Alexandr Crușelnițchii (110m/garduri), Denis Doscalov (triplusalt), ștafeta masculină 4x400m și ștafeta masculină 4x100m.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente