Ești pasionat/ă de vin? Formează-ți echipa și participă gratuit la hackathonul Wine Hacks 2.0

gfd

August a început cu noutăți în sectorul vitivinicol. Pe 1 august a fost lansat Wine Hacks 2.0 powered by Purcari, la care s-au întrunit peste 50 de persoane dornice de a se implica în dezvoltarea industriei vinicole prin intermediul tehnologiilor.

Pentru a seta o bună desfășurare a hackathonului care va avea loc în perioada 20-22 septembrie, organizatorii și partenerii au discutat cu potențialii participanți despre așteptările noii ediții, sarcinile care vor fi rezolvate, mentorii care-i vor ghida, activitățile post-hackathon. Aceste activități reprezintă incubarea echipelor câștigătoare pe o perioadă de 3 luni pentru a-și dezvolta produsele concepute în timpul hackathon-ului dar și prezentarea paginii web.

„Suntem convinși că există un potențial imens în dezvoltarea de noi produse și strategii de marketing unice în sectorul vinicol. În cadrul Grupului Purcari, credem că un instrument excelent pentru inovația corporativă este crowdsourcingul. Viziunea noastră este de a transforma Grupul Purcari într-o platformă de co-creare, pe care o pot folosi cele mai inovatoare minți pentru a înființa o afacere în industria vitivinicolă. Mizăm pe un WaaS, vinul ca serviciu.”, a relatat Victor Bostan, Director General al Grupului de companii „Purcari&Bostavan Wineries”.

111

Organizatorii și-au propus să adune la un loc 100 de persoane, care vor forma 20 de echipe, alcătuite din dezvoltatori, marketeri, antreprenori, entuziaști și, cu siguranță, iubitori de vin.

Pe lângă spațiu inovativ, mâncare și vin la nesfârșit, organizatorii și partenerii promit premii pentru cele mai originale idei. Nu ezita să contribui la dezvoltarea sectorului vitivinicol! Participarea la hackathon este absolut gratuită, dar este nevoie să te înregistrezi aici

Pentru a fi la curent cu toate detaliile Wine Hacks 2.0, accesează pagina evenimentului și pagina web.

gfd

###

Wine Hacks powered by Purcari este organizat de XY Partners în parteneriat cu Gustos.Life. Grupul Purcari Wineries Plc (brandurile Purcari, Crama Ceptura, Bostavan și Bardar) este unul dintre cele mai mari grupuri de vinuri și brandy din Europa Centrală și de Est. Grupul gestionează în jur de 1 400 de hectare de podgorii și operează patru platforme de producție în România și Moldova. Grupul este lider în segmentul de vinuri premium din România, cu o cotă de 30% și cel mai mare exportator de vin din Moldova, livrând în peste 30 de țări. Fondată în 1827, Purcari este cea mai premiată vinărie din Europa Centrală și de Est la Decanter Londra 2015-2018 și printre cele mai bine poziționate pe Vivino, cu un scor mediu de 4.5 – 4.7 pentru

Negru de Purcari și 4.2 -4.5 pentru colecția 1827, bazat pe mai mult de 23.000 de recenzii. În 2019, Negru de Purcari a luat titlul de Cel Mai Bun Vin Roșu din Moldova, iar Vinăria Purcari a fost numită Cel Mai Bun Producător din Moldova la Mundus Vini 2019, Germania. Din februarie 2018, Grupul este listat la Bursa de Valori București. Grupul e susținut de investitori de top ca Horizon Capital, Franklin Templeton, SEB, Fiera Capital și IFC.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente