Cea mai potrivită zi de a începe săptămâna pe o notă pozitivă. Vezi ce sugestii ți-am pregătit pentru ziua de marți.

# Creative Community Shared Coffee

ZIPhouse în parteneriat cu GEN Moldova – Global Entrepreneurship Network Moldova, inițiază un dialog între International Creative Community prin programul Youth 4 Cul/future la care iau parte reprezentanți din Moldova, Armenia, Belarus, Belgia, Cipru, Georgia, Ucraina, Olanda, Italia, Spania, Portugalia și participanții ZIP Acceleration Program 2019. Această întâlnire are ca scop prezentarea și antrenarea capacităților de pitching a afacerilor accelerate și contribuția comunității internaționale la aceste afaceri. Dacă te regăsești în această discuție nu rata să vii la ZIPHouse la ora 10:00.

#Liga Campionilor, Calificări !

Fotbalul mare revine, deocamdată, cu meciuri de calificare în Liga Campionilor. Pe 13 august se întâlnesc echipele Porto și Krasnodar pentru a lupta pentru calificarea în cel mai prestigios turneu european. Dacă susții una dintre aceste echipe ești bine venit/ă să rezervi o masă la numărul de telefon 078893777. Berea te așteaptă la Budweiser Grill & Pub, strada Alexei Șciusev, 93.

# Admiterea la Facultatea de Filologie UST

Universitatea de Stat din Tiraspol organizează sesiunea suplimentară de admitere pentru  ciclul I : Studii superioare de licenţă

Specialităţi cu frecventă la zi:
limba şi literatura română şi limba franceză;
limba şi literatura română şi limba engleză;
limba şi literatura rusă şi limba engleză;
limba şi literatura română*;
limba şi literatura rusă*.

Specialităţi cu frecvenţă redusă:
limba şi literatura română;
limba şi literatura rusă.

ciclul II: Studii superioare de masterat

Limba şi literatura română contemporană şi tehnologii educaţionale
Limba şi literatura rusă contemporană şi tehnologii educaţionale

Sesiunea suplimentară de admitere: 1 august – 24 august 2019

Adresa Universităţii: mun. Chişinău str. IabIocikin, 5. Deplasarea: cu troleibuzele Nr. 1, 5, 8, 11, 23 sau microbuzele Nr. 108, 111, 123, 154, 171, 152 până la staţia „Calea Ieşilor”.

Informaţii suplimentare la telefoanele:
02275-49-06;
02224-07-63;
02275-49-24;
02275-49-42

Telefon la facultatea de Filologie: 022280537. Mai multe detalii vezi aici.

# A FOST ODATĂ LA… HOLLYWOOD

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt). În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason. Povestea are mai multe linii narative, în stilul “Pulp Fiction” care l-a consacrat pe Tarantino.