Ești student sau absolvent a unei facultăți cu profil economic? Participă la un stagiu de practică plătit pentru tineri economişti

1
Foto: rawpixel.com

Ești student/ă sau absolvent/ă a unei facultăți cu profil economic și dorești să te implici în analiza, cercetarea și rezolvarea unor probleme economice? Dacă da, Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” se angajează să recunoască și să răsplătească implicarea ta în atingerea acestor obiective.

Programul „Tânărul/a economist/ă” este organizat cu scopul de a susține integrarea tinerilor/tinerelor economiști/economiste în mediul de analiză și cercetare economică și financiară, oferind astfel oportunitatea de a obține atât cunoștințe practice în domeniu, cât și deprinderea unor competențe unice. Inițiatorii sunt în căutarea unei persoane care să ofere suport activităților echipei Expert-Grup în cadrul unor proiecte ce vizează diferite domenii legate de dezvoltarea economică în general, și creșterea nivelului de educație financiară în particular.

Activitățile planificate în cadrul programului urmează a fi realizate pe parcursul unei perioade de 4 luni într-un mediu extrem de activ și colegial (circa 20 ore/săptămână (part-time), în intervalul orar 9 – 18). Aici vei avea șansa să colaborezi cu economiști care au o vastă experiență și vei primi o serie responsabilități în efectuarea de analize, cercetări și organizarea de evenimente publice, activități care îți vor crește considerabil abilitățile profesionale.

Cine este eligibil:

  • Studenți/te la facultățile cu profil economic cu rezultate academice bune;
  • Tinerii/ele economiști/ste dornici/e să se implice alături de echipa Expert-Grup în realizarea cercetărilor economice și procesul de elaborare a recomandărilor de politici publice;
  • Persoanele cu abilități analitice și atente la detalii.

Adițional la criteriile menționate, se va aprecia enorm motivația de a contribui la buna desfășurare a activităților și respectarea valorilor organizației.

Persoanele interesate pot transmite cererile de aplicare prin email la  [email protected] până la data de 20 august 2019, ora 19.00. Cererea de aplicare va conține următoarele:

  • Scrisoarea de intenție (maxim 300 de cuvinte);
  • Curriculum Vitae;
  • O scrisoare de recomandare.

Persoanele selectate vor fi invitate la un interviu cu echipa Expert-Grup. Durata contractului este de 4 luni de zile, în perioada 10 septembrie 2019 – 10 ianuarie 2020. Expert-Grup îşi propune să se bucure de diversitate în ceea ce priveşte membrii echipei și încurajează femeile să aplice.

Pentru detalii accesaţi: www.expert-grup.org.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente