(foto) Muzica live a răsunat în troleibuz și aeroport. Proiectul La La Play a dat startul celei de-a III-a ediții

main

Au cântat, au radiat de fericire, au bucurat pasagerii din troleibuzul cu nr. 30 cu muzică de calitate și nu doar atât. Tinerii din cadrul proiectului La La Play au făcut un tur cu troleibuzul 30, începând cu str. 31 August 1989 și finalizând cu Aeroportul Internațional Chișinău, unde timp de câteva minute aceștia au cântat și au molipsit pasagerii cu energie pozitivă. Mai mult, în urma călătoriei cu troleibuzul, au cucerit și aeroportul, interpretând diverse melodii și distrând vizitatorii acestuia.

Fiecare pasager care intra în transport era întâmpinat cu muzică clasică, zâmbete și voie bună. De altfel, aceștia au reacționat pe măsură și au apreciat efortul tinerilor. Mai mult, pasagerii au menționat faptul că s-au simțit minunat, au cântat, au uitat de griji, iar acest tip de activități este bine venit.

Astfel, s-a dat startul celei de-a III-a ediții a expediției muzicale La La Play, proiect în cadrul căruia tinerii vor călători, vor transmite emoții pozitive și cel mai important, vor aduce muzica mai aproape de sufletele ascultătorilor. Timp de 10 zile vor participa la 10 concerte în toată Moldova, iar primul urmează să aibă loc în această seară, în cadrul vinăriei Et Cetera.

Mai jos puteți vedea cum s-au desfășurat cele două flasmob-uri organizate în troleibuzul cu numărul 30, dar și în Aeroportul Internațional Chișinău:

C0015.MP4.00_00_07_10.Still001

C0027.MP4.00_11_26_18.Still002

C0054.MP4.00_00_21_46.Still001

C0062.MP4.00_00_31_06.Still001

adrian

cati

lilu

adrian

Partenerii proiectului sunt:

Partener General: Kaufland Moldova;
Parteneri: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Suedia, Fundația Est-Europeană, Gas Natural Fenosa, Vasconi;
Producători: MNYO și KINOM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente