Echipa Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău obține pentru al treilea an consecutiv titlul de campioană la minifotbal. Deși a avut o adversară puternică în meciul final, cu un scor detașat a învins. Astfel și în acest an demonstrează că sunt cei mai buni și pregătiți fotbaliști ai Poliției de Frontieră.

Un număr de opt echipe au luptat ieri, 9 august, în cadrul Campionatului Poliției de Frontieră la minifotbal. Acestea au fost Direcțiiile regionale NORD, VEST, SUD, EST și Centru, Sectorul Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău, Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei și sediul central al IGPF. Echipele au fost împărțite în două grupe, ca ulterior cele mai bune patru reprezentante să joace semifinalele și finalele.

După câteva ore de joc, care au fost îngreunate de ploaie, poliţiştii de frontieră din Aeroport au reuşit, în urma unui parcurs remarcabil fără a avea vreo înfrângere, să se clasifice pe prima poziție. Urmați au fost de angajații Direcției regionale SUD. Deşi au demonstrat pe terenul de joc că sunt în formă și pase interesante, polițiștii de frontieră din sediul central al IGPF au urcat pe a III-a treaptă a podiumului, iar echipa Centrului de Excelență s-au ales cu locul patru în clasament.

Totodată, pentru prestația frumoasă pe terenul de joc au fost menționați:

# Dinu Creţu, CESF – „cel mai bun jucător”

# Evgheni Gorbunov, Dr SUD – „Cel mai bun portar”

# Echipa Dr EST – „Fair Play”

fotocredit: Poliţia de Frontieră