Se apropie sfârșitul ... verii. Ce ai reușit să faci în aceste 2 luni? Dacă ești restanțier/ă la distracții, echipa #diez te ajută să le depășești. Vezi ce ți-am pregătit.

# FURIOS ȘI IUTE: HOBBS & SHAW 3D

După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Furios și iute prezintă acum primul său capitol separat, Furios și iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.

Încă de când Hobbs (Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în Furios și iute 7, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc.

Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie Brixton (Idris Elba) obține controlul asupra unei amenințări biologice, și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

Regizat de David Leitch (Deadpool 2), după un scenariu scris de scenaristul a cinci dintre capitolele anterioare, Chris Morgan, filmul e produs de Morgan, Johnson, Statham și Hiram Garcia.

# A FOST ODATĂ LA… HOLLYWOOD

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt). În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason. Povestea are mai multe linii narative, în stilul „Pulp Fiction” care l-a consacrat pe Tarantino.

# Lansarea romanului „Gunoaiele”

La Teatrul Național Eugene Ionesco, Cătălin Ungureanu lansează creația „Gunoaiele”. Vino la o discuție, intrarea este gratuită. Vezi pagina evenimentului aici.

# De vorbă cu Emma

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul De Vorbă cu Emma, după texte de Vitali Cipileaga cu accente din piesa „Pescărușul” de A. P. Cehov. Versiune scenică și regie: Daniela Burlaca

„Fie că ești femeie sau bărbat și cauți calea spre inima persoanei iubite, Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărată sunt UN TOT ÎNTREG.” Nu căuta fericirea undeva departe, ea nu este un pescăruș, iar tu nu ești o întindere de ape. „Lucrurile frumoase nu se găsesc, ele se întâmplă”.

Prețul biletelor: 200 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.