„Se face pe bune sau pentru PR?”. O candidată pentru șefia la BRD este indignată că a aflat din presă despre turul doi al concursului

14925312_10153971422463314_8992473861744934617_n (1)

Candidata pentru funcția de șefă a Biroului Relații cu Diaspora (BRD), Corina Cojocaru, este indignată de lipsa de transparență ce are loc în jurul organizării concursului pentru șefia la BRD. Despre faptul că a acces în etapa a II (proba scrisă) a aflat din presă, dar nu a fost telefonată de organizatori.

„Oameni buni, candidații află din presă că au proba scrisă va fi pe 22 august, e concurs pentru show de PR sau concurs pe bune? De ce nimeni nu ne-a telefonat să ne anunțe mai întâi ca a fost o pre-selecție a dosarelor și că, văzând că sunt mulți candidați puternici au decis să organizeze proba scrisă (adică să elimine pe cei mai puternici), iar la interviu să rămână cel care trebuie și vreo 5-6 mai slabi. Etapele concursului trebuiau anunțate din start, candidații trebuiau informați măcar prin email sau telefon, apoi să transmiteți comunicatul de presă în societate. În așa fel se creează impresia că acest concurs mai mult este pentru Media decât pentru identificarea unui bun profesionist… Deja din start conditiile de concurs sunt virusate… Să vorbească fiecare candidat în fața Diasporei pe 15-17 august și Diaspora să pună întrebări candidaților și tot Diaspora să voteze pe cine să aleagă Șef al Biroului Relații cu Diaspora… așa că concursul de pe 22 august poate fi doar o formalitate..”, a spus Corina Cojocaru.

Vă amintim că ieri,  după prima ședință a comisiei de concurs pentru selectarea candidaților la funcțiile de șef și șef-adjunct al Biroului Relații cu Diaspora (BRD) au fost identificați 20 de  candidați pentru participare la proba scrisă.  15 persoane pentru funcția de șef al BRD și 5 pentru funcția de șef-adjunct al BRD.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente