Genius Academy anunță un nou proiect dedicat tinerilor dornici de a fi mai aproape de cea mai bună versiune a lor. Este vorba despre „Genius Step by Step”, care se va desfășura sub forma unui curs pregătitor de patru traininguri.

Scopul proiectului este de a aprofunda cunoștințele participanților în domeniul financiar, antreprenorial, politic, dar și al artei argumentative. Tinerii prezenți vor avea parte de beneficiul înțelegerii Pas cu Pas a temelor explicate mai sus, dar și de avansarea în cariera profesională prin intermediul informațiilor oferite.

#Primul training „Bazele educației financiare” are scop educarea celor prezenți despre finanțe și economie în secolul XXI.

#Cel de-al doilea training „Totul despre antreprenoriat” va oferi tinerilor informații despre etica unui antreprenor de succes.

#Al treilea training „Stop dezinformării politice” are rolul de a aduce la cunoștință aspectele culturii politice din Republica Moldova, metodele actuale de manipulare a societății, precum și combaterea propagandei politice, în special în mass media.

#Cel de-al patrulea training „Argumentul- instrument al comunicării eficiente” are scopul de a informa tinerii despre arta persuasivității în comunicare, dar și despre arta construirii unui argument valid și puternic.

Proiectul „Genius Step by Step” va avea loc le 15, 17, 20 și 22 august, la orele 18:00, în incinta Centrului Municipal de Tineret (str. Petru Zadnipru 3/2).

Intrarea este gratuită, dar este necesară înscrierea. Înscrierile se pot face accesând linkul următor.

Mai multe detalii găsiți AICI!