Filme, filme și iarăși filme. De ce evenimente te poți bucura pe 9 august

action-clapper-film-director-1117132

Ziua de 9 august poate trece în calendar ca orice altă zi. Sau, poate fi, deja asta alegerea ta, foarte foarte memorabilă. Deja tu alegi ce și cum.

#Glow in the dark

Toate detaliile aici. 

#Caractere Urbane – Pictarea Pasajului Subteran bd. Negruzzi

Untitled

Primăria Municipiului Chișinău anunță concurs pentru decorarea cu picturi murale a galeriei pasajului subteran din bd. Constantin Negruzzi 10/1, sectorul Centru al capitalei.

Inițiativa are drept scop promovarea artiștilor autohtoni (locali) și oferirea unei platforme pentru manifestare artistică, implicarea artiștilor plastici la revitalizarea pasajului pietonal, pentru atragerea turiștilor și a oaspeților capitalei; sensibilizarea cetățenilor privind traversarea regulamentară a străzii; aprecierea libertății de creaţie în promovarea culturii și a valorilor estetice ale Chișinăului. Detalii aici.

#Cinnamon Temple: Jam Session

Un Jam session care transformă haosul de note și instrumente în cântece.
Formula serii: Cristi3 (la cub) și un vocalist. ?

Vom avea parte de cover-uri transformate neintenționat în rock.

Detaliile aici. 

#DAC Film Fest

Festival de film, gratuit, în aer liber
DAC FILM FEST – este un festival internațional de film din Moldova, cu accentul pe producția autohtonă si cu ochiul pe cinematografia mondială. In selecțiile anuale ale festivalului veți putea descoperi lucrări care vor fi difuzate exclusiv în cadrul evenimentului. Vezi aici programul. 

#A fost odată la… Hollywood” 2D

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).

În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.

Povestea are mai multe linii narative, în stilul “Pulp Fiction” care l-a consacrat pe Tarantino.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente