Recomandări diez. Evenimente la care să mergi în a 8-a zi a lunii august

main for events

De la joi la vineri e un singur pas, cert este că acest „pas” merită petrecut într-un mod util și interesant. Astfel, echipa #diez are grijă de tine și îți aduce cele mai frumoase evenimente cu care îți poți completa ziua de 8 august.

#Vernisarea expoziției „Formă, Culoare, Lumină, Spațiu”

event 1„Expoziția de la Muzeul Național de Artă al Moldovei începe de la orele 16:00 până la orele 18:00 și este organizată cu lucrări din ultimele decenii de creație ale artistului Ingo Glass. De asemenea, este însoțită și de un album care prezintă publicului viața, evoluția și originalitatea artistului Ingo Glass, îngrijit de istoricul de artă Vasile Duda. Evenimentul se va bucura de prezența sculptorului Alexandru Gavrilaș, directorul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud. Vernisajul expoziției are loc în sala mare de expoziții”, susțin inițiatorii evenimentului.

Pentru mai multe informații, dați click AICI.

#Pub Quiz: Cel mai bun joc

event 2
„Pub Quiz este un joc intelectual – distractiv, unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați”, spun organizatorii.

Nu ezitați să vă dezvoltați cultura generală într-un mod interesant și totodată, util, pe 8 august, începând cu ora 19:30, în cadrul localului OLD BUS GastroPub.

Mai multe informații aflați AICI.

#Healthy Life Style with American Experts!

event 3

„În luna august, America House vă invită să participați la 4 sesiuni de conversație în timpul cărora veți vorbi despre:
# Minte sănătoasă, corp sănătos!
# 2 + 2 te face mai bun!
# Mod de viață modern VS Mâncare sănătoasă!
# Recapitularea sesiunii cu tot ce s-a învățat împreună!”, spun inițiatorii evenimentului.

Evenimentul se va desfășura la America House Chișinău, pe str. Bănulescu Bodoni, 27, între orele 18:00-20:00.

Mai multe detalii aflați dând click AICI.

#Acoustic Covers with Rise Band!

event 4

„Atmosfera pe care poate să o creeze Ride Band este una magică. Vino să te delectezi la data de 8 august, începând cu ora 20:00, cu muzică live, oameni frumoși, atmosfera Kira’s și cocktailurile preferate”, îndeamnă organizatorii evenimentului.

Adresa evenimentului este str. Veronica Micle, 7, în cadrul localului Kira’s.

Pentru mai multe informații referitoare la acest eveniment accesați LINKUL.

#Premiera filmului „Povești de groază de spus pe întuneric” 2D

„Într-un orășel mic, fiica unei familii înstărite a dispărut misterios cu mulți ani în urmă. Casa familiei e acum o ruină, iar legendele care circulă în oraș despre monștrii care ar bântui proprietatea îi fascinează pe adolescenții locului, care decid să riște și să vadă cu ochii lor dacă aceștia sunt reali, sau doar o invenție.

În casă dau peste o carte ce a aparținut fetei dispărute, un fel de jurnal cu monștri care acum încep să prindă viață și să terorizeze fiecare adolescent din grup. Cu cât frica e mai mare, cu atât monștrii de care se tem devin mai reali”, spun organizatorii.

Mai multe informații aflați AICI.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente