(foto) Premieră pentru Victoria’s Secret. Casa de modă a angajat o fotomodelă transsexuală

wochit_20190806_vs_293270_560x315_1582890051620
Foto: E! News

Casa de modă din America, Victoria’s Secret, a angajat primul fotomodel transsexual din istoria sa. Brazilianca Valentina Sampaio va fi primul model transsexual al firmei.

Decizia vine după controversatele afirmaţii ale directorului de marketing Ed Razek, privind faptul că firma americană de lenjerie nu va angaja modele transgender şi nici modele supraponderale. La doar câteva zile de la această declarație Ed Razek și-a dat demisia din funcție, transmite agerpres.ro.

Valentina Sampaio, în vârstă de 22 de ani, va fi prezentă într-unul din noile cataloage ale colecţiei Pink, adresată tinerelor, pe care Victoria’s Secret o va lansa la mijlocul lunii august, potrivit unui anunţ făcut de impresarul modelului brazilian.

Valentina Sampaio a publicat o imagine în halat în timpul unei şedinţe foto, însoţită de mesajul „Backstage click @vspink” care i-a adus sute de felicitări din partea utilizatorilor de Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0oDsqnC2am/

Valentina Sampaio a făcut deja istorie în 2017, când a apărut pe coperta prestigioasei reviste de modă franceză Vogue Paris, considerată unul din punctele de reper în lumea modei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente