Bostaniada revine în această toamnă cu două zile de distracție. Pe ce dată se va desfășura festivalul

collage-30-920×607

Festivalul Etno Gastronomic „Bostaniada” revine în 2019 cu cea de-a VIII-a ediție a festivalului. Bostaniada se va desfășura în aceeași locație – malul lacului din Bălăbănești, Criuleni. De această dată organizatorii au hotărât să ofere oaspeților tocmai 2 zile (21-22 septembrie) de distracții și bună dispoziție.

Festivalul va avea un program artistic și o grămadă de bunătăți gastronomice și artizanale. Pregătirile sunt în toi, iar organizatorii promit o petrecere pe cinste, de două ori mai multă distracție și odihnă în sânul naturii.

Cea mai mare atracție a festivalului sunt expozițiile de bostani. De asemenea, festivalul va fi un loc unde turiștii străini vor face cunoștință cu gastronomia și băuturile tradiționale, vinul nou și folclorul moldovenesc, iar cetățenii Republicii Moldova își vor aminti gustul copilăriei prin plăcintele cu bostan, sucurile de casă și vinul tulburel.

Urmăriți pagina evenimentului pentru mai multe detalii.

Vezi și:

(foto) Muzică bună, mâncăruri delicioase și vinuri moldovenești. Cum se vede pe rețelele de socializare Festivalul Bostaniada 2018

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente