Recomandări #diez. Începe săptămâna cu cele mai frumoase evenimente

67570111_431200397470940_2972521722823049216_n

Deși pentru majoritatea oamenilor începutul săptămânii este complicat, trebuie să recunoaștem totul vine din propria atitudine. Încearcă să schimbi rutina zilnică și să-ți colorezi ziua de marți cu evenimente frumoase, iar noi, echipa #diez, te ajutăm cu câteva recomandări.

#Not Afraid Anymore

Dacă ai între 14-18 ani, ești interesată să te autodescoperi și ai nevoie de motivație, te invităm la evenimentul nostru, în cadrul căruia vor fi prezente două femei de succes.

Speakerii vor împărtăși ce stă în spatele succesului și cât de importantă e perseverența. De asemenea, vor vorbi despre rolul încrederii în sine, voinței și puterii pe care o are fiecare domnișoara, însă pe care trebuie să le dezvolte. Participantele vor putea adresa întrebări speakerilor pentru a afla cât mai multe informații despre aceste subiecte.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească

Expoziţia prezintă, în ordine cronologică, complexe funerare începând cu epoca paleolitică până în evul mediu, asociate cu inventarul mormintelor, uneori mai bogat, alteori mai auster, definitoriu şi reprezentativ pentru perioadele vizate. Cazurile cele mai spectaculoase care au fost înregistrate de ştiinţa arheologică şi antropologică ocupă un loc aparte: craniile cu deformări intenţionate ritualice, craniile cu urme de intervenţii „chirurgicale”, oase cu urme de patologii sau traumatisme, sunt mesagerii prin intermediul căror actualmente ajungem mai aproape de viaţa, activitatea, spiritualitatea şi credinţele oamenilor din trecut.

Mai multe detalii despre expoziție găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 06.08.2019

„Vrei să înveți să vorbești fluent și cu încredere în fața unui public? La noi vei găsi rețeta și instrumentele. Vino pe 6 August la Ședința Top Toastmasters Chișinău să-ți dezvolți abilitățile de orator de impact”, spun organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Crazy Town live in Chișinău @Bandabar

„Come my lady, come come my lady!” melodia care o știe absolut oricine. Fiind una dintre primele banduri hibride, au adus un nou val în industria muzicală [nu metal], în rând cu Linkin Park și Limp Bizkit au combinat cu succese rap și rock elemente.

Crazy Town, originari din Los Angeles [USA] vin pentru prima dată în Moldova cu un show excepțional, în cadrul turneului aniversar a 20 de ani de activitate.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Regele leu

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente