Tinerii locali din Moldova se pot întruni pentru a identifica problemele cu care se confruntă zilnic. Cum vă înregistrați

67430778_2359516644285567_9189885323604131840_n

ONG-urile „Tineretul Găgăuziei” și Slovak Foreign Policy Association anunță selectarea cererilor de participare la Forumul Tinerilor Lideri din Moldova, care va avea loc în perioada 12-16 septembrie.

Forumul se va desfășura cu genericul „Tehnologiile Informaționale ca instrument de dezvoltare a comunității locale”. Aici tinerii lideri vor avea libertatea să discute problemele existente, dar și să propună căi de soluționare a lor. La Forum sunt așteptați 60 de tineri lideri și ambițioși care vor crea platforma nonformală de discuție a deciziilor și acțiunilor concrete. Limba de lucru este rusa.

Forumul va avea loc pe teritoriul taberei de odihnă „F’estival”, situată în apropierea satul Leordoaia, raionul Călărași. Scopul principal al forumului este de a reuni tineretul din toate regiunile republicii și schimbul de experiență și opinii cu tineretul din Găgăuzia, ceea ce va spori interesul interacțiunii dintre tinerii din Sudul, Centrul și Nordul Moldovei, dar și al Transnistriei.

Înregistrarea și criteriile de participare le găsiți AICI. Cererile de participare se primesc până la 31 August, ora 20:00.

Puteți lua legătura cu organizatorii pe Facebook: și Vkontakte.

FYLM (9)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente