Mâine, Renato Usatîi va fi audiat la CNA. „Probabil ei vor să afle de unde am luat raportul Kroll”

usatii

Mâine la ora 15:00, Renato Usatîii este așteptat la CNA pentru a fi audiat în legătură cu obținerea raportului Kroll pe care l-a făcut public după o conferință de presă.

„Am avut o discuție cu avocații mei în legătură cu citarea mea de mâine la CNA. Precis nu cunosc pe ce subiect, dar din informațiile mele este vorba despre raportul Kroll. Mulți oameni își fac griji, inclusiv cei care au părăsit țara. Ei vor să cunoască de unde Usatîi a obținut raportul Kroll. Știți, aceasta așa mă amuză când văd cu ce se ocupă Comisia de investigare a furtului miliardului. Ei discută cu oricine, însă nu le este interesant ce am mai mult decât acel raport Kroll. Apropo, toți doreau să-l vadă, iar eu când l-am publicat s-a adeverit că am făcut un lucru rău, pentru unii politicieni. Datorită la acest lucru procurorii s-au activizat. Kroll-ul a fost ca o perdea care permitea să nu facă nimic câțiva ani”, a spus Usatîii.

„Plahotniuc face concerte în America își învinuiește oamenii apropiați că ei mi-ar fi dat acest raport. Iată Plahotniuc de la distanță este îngrijorat că eu am acest document, iar deputații nu. Mai mult, ei vorbeau că au nevoie de 2-3 zile pentru a verifica autenticitatea raportului. Au trecut 3 săptămâni. Despre ce fel de investigare poate fi vorba, dacă ei nu sunt capabili să verifice autenticitatea acestui document”, a conchis politicianul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente