(video) Coworkingul din Digital Park – locația perfectă pentru a-ți crește productivitatea

oficiu 2

Coworkingul prinde o popularitate tot mai mare, atât printre freelanceri, startup-uri, cât și printre companii cu renume. Acest concept permite fiecărei persoane sau echipe să lucreze la propriile proiecte, împărțind un spațiu comun , iar beneficiile coworkingului sunt multiple.

Conform studiului organizat de Deskmag și Deskwanted, după ce au început să activeze în coworking, productivitatea rezidenților a crescut cu 74% comparativ cu un birou obișnuit.

De asemenea, 86% din rezidenți au recunoscut că și-au lărgit rețeaua de conexiuni business, iar 93% au devenit parte a unei comunități. Mai mult de ⅔ din respondenți declară că sunt mai creativi și deschiși spre colaborare ca înainte, iar ⅓ din ei chiar și-au mărit veniturile. Aceste statistici demonstrează că coworkingul este nu doar un trend, ci și un mediu propice de dezvoltare profesională.

În Chișinău, primul spațiu de coworking a fost lansat în 2015, iar în 2019 avem 7 coworkinguri diferite, ceea ce denotă interesul sporit față de acest format. Deși încă nu s-a lansat oficial, vă prezentăm un alt proiect de impact pentru Chișinău, cu spații de coworking redefinite.

Proiectul Digital Park include spații de lucru individuale, comune, birouri private, săli de conferințe și protocol, terasă și multe alte facilități.

Toate facilitățile sunt create pentru comoditatea rezidenților, pentru a menține potențialul intelectual al tinerilor noștri acasă. Rezidenți Digital Park pot deveni companiile din industria IT și cea creativă. Rata de ocupare a parcului la moment este peste 60%, de aceea, în cazul în care ai nevoie de un spațiu de lucru, fie acesta birou, coworking sau vrei să închiriezi o sală pentru un eveniment, ia legătura direct cu Digital Park.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente