Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru prima zi de august din acest an

pexels-photo-681793
Foto: rawpixel.com

Joi e o mică vinere, prin urmare, trebuie să să ne pregătim pentru weekend. De joi, pregătește-ți buna dispoziție și savurează miros zilelor de odihnă pline cu soare care se apropie.

# Prezentare de curs: Drama Writing cu Inna Cebotari

Image may contain: 1 person, text

Cum conectezi audiența și-o faci să vrea să-ți asculte istoria, să creadă în ea? Cum poate fi motivat cineva să scrie? Ce-l poate stimula? Cum și de unde apar ideile bune? Inna Cebotari vă invită la prezentarea cursului Drama Writing. „Pune întrebările exacte și corecte, ăsta e unul din principiile după care mă conduc atunci când scriu!”. Mai multe detalii găsești aici. 

# Club de Robotică

Image may contain: text

Club de Robotică pentru copii de 10-16 ani, nivel avansat. Participanții învață să asambleze și să programeze roboți LEGO Mindstorms. Activitățile sunt gratuite. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Coral Reef! Live Concert!

Image may contain: one or more people and text

Pe data de 1 august vă așteaptă un live session. Vor fi multe cover-uri cunoscute, începând cu stilul pop și finalizând cu blues! Asta înseamnă o seară perfectă cu muzică diversă! Tinerii de la Coral Reef vor face o atmosferă perfectă pentru un sfârșit de săptămână relaxantă și un început de weekend frumos! Mai multe detalii vedeți aici. 

# ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească

Image may contain: text

Joi, 13 iunie 2019, ora 15:00, Muzeul Național de Istorie a Moldovei vă invită, cu drag, la vernisarea expoziției temporare „ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească”. Aceasta va avea loc în sala 4 de la parterul muzeului, str. 31 August 1989, 121A. Mai multe vedeți aici. 

# Întâlnire cu cititorii – Doina Strulea cu 69% de DOR

Image may contain: 1 person, smiling, sitting

Dacă toamna se numără bobocii, vara se „numără” #dorul, de aceea Librarius vă invită la o întâlnire cu poeta Doina Strulea și, totodată, la prezentarea cărții „69% de dor”, o carte-suflet, în interiorul căreia nu lipsește emoția redată în ilustrații, poezii și caligrame. Sunt așteptați toți iubitorii de lectură, conversații de suflet și cafea! Mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente