(foto, video) Un DJ din Moldova a obținut disc de platină în Rusia și CIS pentru piesa „Tell Me Who”

WhatsApp Image 2019-07-30 at 2.34.09 PM

Ion Chirinciuc, mult mai cunoscut după numele de scenă Vanotek, este un producător și DJ moldovean născut la Ungheni.  Acesta a reușit o performanță notabilă. Vanotek a obținut disc de platină în Rusia și CIS pentru piesa „Tell Me Who”.

Cunoscutul DJ și producător a participat la Moscova la evenimentul Europa Plus împreună cu Lori, un concert la care a urcat pe scenă și Don Diablo, unul dintre DJ-ii de referință din lume.

„Este o onoare și o bucurie să primesc discul de platină pentru una dintre piesele mele, „Tell Me Who”. Este o mare satisfacție să știu că muzica mea este apreciată de public și că poate fi ascultată în mai multe colțuri ale lumii”, a spus Vanotek.

WhatsApp Image 2019-07-30 at 2.34.09 PM

„Tell Me Who” este una dintre cele mai de succes piese ale producătorului și DJ-ului moldovean, care a fost licenţiată anterior la UltraMusic, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care apreciază muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Markus Schulz, Above & Beyond.

În prezent, clipul piesei „Tell Me Who” a adunat pe YouTube peste 13 milioane de vizualizări.

Cu o muzică inconfundabilă și un sound original, producătorul și DJ-ul Vanotek s-a făcut remarcat și în afara României (în prezent acolo trăiește), iar piesele precum „Back to Me” sau „My Heart is Gone” sunt fredonate de mulți fani din toată Europa. După ce a lansat în România primul său album, „No Sleep”, artistul Global Records a cucerit topurile din Rusia, acolo unde a susținut deja și multe concerte. Așa se face că piesa „Tell Me Who” feat. Eneli este în topurile din România, Rusia, Polonia și are în acest moment aproape 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

Artistul a lansat anul acesta „Cherry Lips”, single în colaborare cu Mikayla și compus împreună cu Lori. Cu elemente muzicale în care se simte încă de la primele acorduri amprenta unică a lui Vanotek, „Cherry Lips” este o piesă irezistibilă, cu un clip despre o poveste curajoasă a asumării propriei persoane.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente