(foto) La La Play Voices 2019. Descoperă eroii proiectului din fiecare cameră a taberei (partea VI)

collage 6

Proiectul de incluziune socială „La La Play Voices” a adunat 130 de copii din toată țara în satul Leordoaia, din raionul Ungheni. Timp de șapte zile, aceștia au avut parte de lecții în cor, activități interesante și de dezvoltare personală.  Mai mult, aceștia au legat noi prietenii și au câștigat o nouă experiență.

Reședința de vară a devenit casa lor de creație și  distracție, locul unde copiii au avut prilejul să evolueze și să descopere noi experiențe muzicale. Micii eroi au fost găzduiți în 19 camere, dar acestea rămâneau pustii, tinerii fiind implicați în activități pregătite de către organizatori, dar și multe distracții generate de spiritul de echipă al copiiilor.

Cu toate acestea, echipa #diez a surprins rarele momente când gașca dintr-o cameră se retrăgea în spațiul lor de relaxare. Astfel, am luat cameră cu cameră și am  plecat să descoperim și alte laturi, cunoscute doar de cei apropiați eroilor La La Play Voices.

Ce am aflat de la tinerii din ultimile 3 camere, aflați în continuare:

Camera nr. 21 – camera băieților optimiști

1-Albu-Stefan

Ștefan Albu este un iubitor de animale, îi plac felinele, în special leii. Este în pas cu moda în ceea ce privește mașinile, de aceea are o mare admirație pentru mașinile „Tesla”, care mai sunt și ecologice. Poveste lui preferată este „Cei 3 muschetari”.

131 - Dumitru Rusanovschi

Dumitru Rusanovschi este o fire descurcăreață și optimistă. Filmul lui preferat este „Titanic”, el consideră că acest film este unul dintre cele mai bune, având nuanțe atât istorice, cât și actuale. Mașinele lui preferate sunt „Volga” și „BMW”, pe care visează să le conducă într-o bună zi.

50-Goroianu-Dumitru

Dumitru Goroianu este un tânăr talentat din orașul Drochia. Nu este un fan al fotbalului, în schimb este un amator și un cititor fidel al cărților. Cartea lui preferată este „Aventurile lui Huckleberry Finn” de Mark Twain.

57-Ignatiuc-Octavian

Octavian Ignatiuc este un copil dornic de succes, totodată este conștient că acest succes vine cu timpul și prin muncă, iar Octavian este un băiat cu un potențial înalt și un talent deosebit. Fotbalistul lui preferat este Neymar, iar clubul de fotbal preferat fiind „Barcelona”.

121 - Edgar Duscov

Edgard Dușcov este un băiat optimist, de fiecare dată când simte nevoia să se relaxeze se ocupă cu olăritul și astfel se încarcă cu energie pozitivă. Desenul lui animat preferat este „Hakuna Matata”, iar personajul preferat este Pumba, deoarece este mereu vesel, devotat și sincer.

Camera nr. 23 – spațiul unde personajele din povești sunt reale

46-Ginco-Olga

Olga Gînco este o mică prințesă, iubitoare de ciocolate. Serialul ei preferat este „Pariu cu viața”, de unde a învățat că viața este prea frumoasă ca oamenii să o piardă făcând lucruri care nu le sunt pe plac. Este visătoare, dar, în același timp, cu picioarele pe pământ.

5-Baciu-Soledad

Soledad Baciu este o scufiță talentată și plină de carismă, are o voce frumoasă, iar visul ei cel mai mare este să aibă o carieră de succes. Personajul ei preferat este Rapunzel, datorită spiritului ei de libertate și istețimii de care dă dovadă.

100-Tutu-Abigaela (2)

Abigaela Țuțu este o mică cenușăreasă, harnică și optimistă. Crede în puterea binelui și în faptul că acesta mereu învinge. Mașina pe care visează să o conducă este un Lamborghini.

103-Varban-Carina

Carina Varban preferă povestea „Alice în țara minunilor”, întrucât personajul principal este idealul Carinei, curioasă, dornică de aventuri, deșteaptă și liberă.

97-Toi-Ana (2)

Ana Țoi crede în miracole și în forța destinului. Este o fire calculată, dar totodată visătoare. Personajul ei preferat este Harry Potter, de la care a învățat să fie îndrăzneață și optimistă.

Adalimina Strulea este o mică Barbie, adoră păpușile și frumusețea acestora. Este cochetă și radiază de pozitivism. Ciocolata ei preferată este Kit Kat, iar mașina pe care visează să o conducă este un Rolls Roys.

Camera nr. 24 , cea care generează energie și pozitivism

Marinela Donos adoră ciocolata neagră și în ciuda preferinței ei, este o fată dulce și înarmată cu multe zâmbete sincere. Povestea ei preferată este „Prinț și cerșetor”, deoarece este o istorie de viață, actuală și plină de lecții.

42-Dorogan-Alina

Alina Dorogan este o amatoare a fructelor și dulciurilor. A învățat să fie harnică și să facă lucruri bune, fiind sigură că binele mereu se întoarce, lucru înțeles și în urma lecturării poveștii „Fata babei și fata moșneagului”.

Webp.net-compress-image

Elizaveta Maristan este o fată curajoasă și optimistă, este sigură că va ajunge un om de succes, însă până atunci va lucra intensiv pentru realizarea scopurilor sale. Cartea ei preferată este „Amintiri din copilărie” de Ion Creangă.

17-Brinister-Rebeca

Rebeca Brinișter este o copilă de 12 ani, interesată de cultura și tradițiile turcești. Adoră ciocolatele, iar ciocolata ei preferată este Milka.

102-Ursu-Valeria

Valeria Ursu este o fire prietenoasă și sociabilă, îi place să cânte, să joace voley cu prietenii și câteodată mai gonește și mingea de fotbal pe teren. Povestea ei preferată este „Cenușăreasa”, deoarece personajul principal e un adevărat exemplu, o fată cu verticalitate și bune maniere.

116 - Iulita Cazacu

Iulita Cazacu ar călători alături de Alice în țara minunilor, întrucât este o amatoare de aventuri și mereu dornică de noi experiențe. Mașina la volanul căreia se visează este o Honda, iar ciocolata ei preferată este Twix.

125 - Adriana Maristan

Adriana Maristan adoră telenovelele, crede în puterea dragostei și știe că ea mereu va învinge. Povestea ei preferată este „Micul Prinț”, de la personajul căreia a învățat să fie grijulie, atentă și fidelă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente