Ce evenimente vă aduce marți, 30 iulie, la Chișinău. Relaxați-vă alături de cei dragi

JADM3EIAGW-920×613

Iarăși suntem în acțiune. Muncim, soluționăm problemele casnice sau de la birou, dormim până la amiază…. Fiecare are vara lui. Însă asta nu trebuie să vă împiedice să vă colorați rutina zilei. Echipa #diez vă sugerează o serie de evenimente pentru ziua de marți.

# Regele leu 3D

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.

Actorul James Earl Jones și-a împrumutat vocea pentru Mufasa, la fel ca în filmul original din 1994. Tânărul leu Simba este interpretat de Donald Glover, iar Beyoncé o interpretează pe Nala, prietena din copilărie a lui Simba, care îi devine apoi parteneră.

1

# Minciună și jaf

Este un expert în artă sau mai degrabă … furtului de artă. Ea este un model cu un IQ ridicat. Ambii iubesc banii și riscul. Sunt suflete pereche … sau este doar o înșelătorie rafinată?

2

# Sunt adolescent și am probleme

Orice adolescent are parte de situații neplăcute, probleme care par a fi imposibil de soluționat. Aceste situații/probleme pot provoca tristețe, durere, ofensă, supărare, singurătate, nesiguranță etc. Apar multe idei/întrebări neplăcute. Important este să identificați resursele care vă pot ajuta în soluționarea problemei. Despre care este vorba veți putea afla de la invitații evenimentului.

Taxa de organizare: 250 lei

Taxa de organizare include:
# Suport de curs
# Mapă, ecuson, caiet, pix
# Certificat de participare
# Cafea/ceai, biscuiți

Locurile sunt limitate. Aici vă puteți înregistra.

# ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească

Muzeul Național de Istorie a Moldovei vă invită la vernisarea expoziției temporare „ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească”.
Aceasta va avea loc în sala 4 de la parterul muzeului. Str. 31 August 1989, 121A. Mai multă informație vezi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente