Peste 1000 de persoane au fost reținute în urma demonstrațiilor de ieri din Moscova

rasha

1371 de persoane, este numărul record de persoane reținute ieri în urma demonstrațiilor de la Moscova. Protestatarii au ieșit în stradă pentru a contesta eliminarea mai multor candidați independenți la alegerile pentru alegerile din Duma orașului Moscova.

Tot ieri, poliția din Rusia a descins și la posturile TV „Dojdi” și NavalinîiLIVE. Aceste două transmiteau live proteste care se întâmplă la Moscova.

Ofițerii de poliție au venit în studioul postului de televiziune „Dojdi”, care transmitea în direct informații despre campania pentru alegeri libere de la Moscova. Editorul șef, Aleksandr Perepelov, i-a fost înaintă o citație pentru a fi interogat ca martor într-o cauză penală privind obstrucționarea activității comisiilor electorale. Cazul a fost inițiat în legătură cu acțiunile în masă pentru alegeri libere, transmite meduza.io.

Poliția, de asemenea, a intrat cu percheziții și în studioul canalului Navalny Live, care, de asemenea, informa despre acțiunea de la Moscova. Șeful emisiunii Vladimir Milov a fost reținut.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente